Benn Eidissen bekrefter at Torrissen blir vraket som Glimt-leder

Publisert 30.11.2016 av Lars-Christian Berg-Hanssen. Endret 30.11.2016.

Illustrasjonsfoto

Benn Eidissen bekrefter onsdag overfor an.no (NB! Krever innlogging) at valgkomiteen i Bodø/Glimt vil instille på et lederskifte i klubben. Det betyr at styreleder Mads Torrissen kan være på vei ut.

- Det har vært uro, og vi hadde fått tilbakemeldinger fra i og rundt klubben - men også litt mer "perifert" i byen, om at et skifte var ønsket. Den oppfatningen delte vi. Når det er sagt har Mads lyktes godt med to viktige akser for klubben, som er økonomi og ungdomsavdelingen. Fram til nedrykket har han også lyktes godt med den sportslige aksen. Han har vært en fabelaktig bra styreleder. Men nå var det på sin plass med endringer, fastslår Eidissen overfor an.no..

Tirsdag skrev Bodø Nu at sittende styreleder i Bodø/Glimt, Mads Torrissen, ikke kommer til å bli innstilt til gjenvalg av valgkomiteen i Bodø/Glimt.

Onsdag morgen kom også nyheten om at Benn Eidissen gir seg som valgkomiteens leder. Det bekrefter Eidissen selv i en melding til Glimt-blogger Børre Arntzen.

Hei, Børre! Kan berolige besserwissen og alltid negative deg med at jeg forlengst har meddelt at jeg ikke tar gjenvalg som leder av valgkomiteen. Men se deg selv i speilet: Hva har du noen gang gjort for klubben – foruten å kritisere? Jeg ber deg videreformidle denne tilbakemelding fra meg til de som fortsatt leser – eller videreformidler – bloggen din. Hører kanskje fra deg … . Beste hilsen Benn Eidissen.

Denne meldingen fikk Arntzen tilsendt etter at han hadde skrevet et innlegg på bloggen sin, Hør Her!, om at også Benn Eidissen burde trekke seg fra sitt verv i klubben.

I intervjuet med an.no bekrefter leder Benn Eidissen i valgkomiteen også ryktet om at tidligere ordfører, fylkespolitiker og Glimt-keeper Oddleif Olavsen er mannen som vil bli innstilt som Mads Torrissens etterfølger.