BEKREFTET: Disse spiller på Parkenfestivalen 2017

Publisert 01.12.2016 av Torbjørn Kosmo. Endret 01.12.2016.

De første seks artistene bekreftet til Parkenfestivalen 2017.

BEKREFTET:
Matoma kommer til Parkenfestivalen 2017.

Matoma, Ane Brun, deLillos, Silvana Angelina, Kristian Kristensen og Kajander er seks av artistene som skal spille på Parkenfestivalen neste år.

Det ble kjent torsdag klokka 10.00.
– Det er seks artister som sier litt om at også neste års festival kommer til å ha god spredning. De gir et bilde av hvordan festivalen blir; med noen topper og noen overraskelser, sier festivalsjef Gøran Aamodt til Bodø Nu.
8400 billetter selges totalt til festivalen. Parkenfestivalen pågår fra 18. - 19. august 2017.

Les mer: - Vi bør klare å selge bilettene på i underkant av ti minutter

Matoma

BEKREFTET:
BEKREFTET:
Matoma kommer til Parkenfestivalen 2017.

– Matoma er den perfekte festivalartisten. Du vet det blir fest, rett og slett, og det er bestandig viktig for en festival. Folk skal jo aller helst gå ut av arenaen med hendene over hodet og store glis, og Matoma er definitivt kapabel til å sørge for det. Om han spiler sist eller nest sist er enda ikke bestemt, men vi er ekstremt fornøyd over å ha fått den i havn. Han gjør få festivaler i Norge neste år, så dette er stas, sier Aamodt i pressemeldingen.

deLillos

BEKREFTET:
BEKREFTET:
deLillos kommer til Parkenfestivalen 2017.

Oslo-bandet skal stå på hovedscenen fredag 18. august.
– Hva kan man egentlig si om deLillos som ikke er sagt før? De er suverent et av Norges beste band de siste tredve årene, og fortsetter å levere musikk av ypperste klasse. deLillos garanterer allsang og feelgood-stemning og passer perfekt som åpningsartist på Hovedscena fredagen i Parken, sier Gøran Aamodt i en pressemelding.

Silvana Angelina

BEKREFTET:
BEKREFTET:
Kommer til Parkenfestivalen 2017.


Den svenske rapperen fra Stockholm kommer også til festivalen.

- Silvana er kanskje den råeste liveartisten vi har sett på lenge. Hun har en tilstedeværelse og noe veldig ekte over seg som gjør noe med deg som publikummer. Vi kan nesten allerede nå utrope Silvana Imam som en av vinnerne under neste års festival. Så bra er hun faktisk, forteller Aamodt.

BEKREFTET:
BEKREFTET:
Ane Brun kommer til Parkenfestivalen 2017.

Ane Brun

Den norske popartisten returnerer til Bodø i forbindelse med Parkenfestivalen 2017. I 2015 spilte hun på Bodø Jazz Open. Hun har lang fartstid innen norsk musikk, men har også opparbeidet seg stor popularitet i Sverige og ellers i Europa. Hun har siden 2003 sluppet 11 album og har vunnet flere priser for sin musikk. Hun vant blant annet vunnet Spellemansprisen for beste kvinnelige artist i 2005 og 2011. I 2005 vant hun også årets hit med "Lift Me" sammen med Madrugada. Brun har i tillegg også nominasjoner fra MTV Music Awards og Grammy på sin merittliste.

Kajander

BEKREFTET:
BEKREFTET:
Kajander kommer til Parkenfestivalen 2017.

- Kajander minner jo umiskjennelig om Sondre Justad, det er jo liten tvil om det, men det er da et særdeles godt kompliment å få, tenker jeg. Kajander er superspennende og det er viktig for oss å ha fokus på musikk fra landsdelen vår, sier Aamodt i pressemeldingen. 
Det lovende Lofoten-bandet spiller på Parkenfestivalen for første gang neste år.


BEKREFTET:
BEKREFTET:
Kristian Kristensen kommer til Parkenfestivalen 2017.

Kristian Kristensen
– Kristian Kristensen har jo en alvelignende vakker falsett man sjelden opplever. Når han i tillegg skriver tidløs singer-songwriter låter på nordnorsk, så må man jo bare la seg rive med. Vi har stor tro på han for framtiden og ønsker selvfølgelig å være med på reisen. Ryktene sier at han har svært mye bra på gang, sier festivalsjefen i pressemeldingen.