Full mann bortvist fra UFO

Publisert 01.12.2016 av Kai J. Kristoffersen.

Politiet bortviste natt til torsdag en mann som ble regnet overstadig beruset fra Studenhuset UFO.

Studenthuset UFO:
UFO er spesielt populært på onsdager for studenter. Natt til torsdag ble en person bortvist av politiet.

Politiets operasjonssentral melder om at en mann i 30-årene ble bortvist fra studenthuset UFO natt til torsdag. Politiet ble tilkalt til stedet klokken 01.57, og ankom rundt ti minutter senere.

- Mannen var overstadig beruset og oppførte seg dårlig mot de andre gjestene. Han nektet å dra, men etterfulgte til slutt pålegget om å dra hjem, sier operasjonsleder Jon Inge Moen.

Medeier i Studenhuset UFO, Mats Myrstad ville ikke kommentere saken ytterligere.

Dette er andre gang på to uker politiet har blitt tilkalt til UFO i forbindelse med arrangementet «finonsdag». For to uker siden måtte en person i fyllearresten etter å ha yppet til slåsskamp inne i lokalet og nektet å rette seg etter politiets pålegg.