Tidligere Åsane-trener linkes til Glimt

Publisert 05.12.2016 av Lars-Christian Berg-Hanssen.

Kjetil Knutsen fikk tidligere i høst beskjed om at han ikke fikk fortsette som hovedtrener i Åsane. Nå skal han på besøk til Bodø/Glimt for å se på muligheten for å bli Aasmund Bjørkans assistent.

Ny assistent-trener på vei
Nå kan denne gjengen få sin andre assistenttrener fra Bergen på like mange år.

Kjetil Knutsen har ledet Åsane i OBOS-ligaen i to år. I høst fikk han beskjed om at han ikke var ønsket med videre, til spillergruppa i Åsanes store misnøye.

Nå kan det vise seg at Åsanes tap, er Bodø/Glimts vinst.

Til Bodø denne uka
I følge Bergens Tidende (krever innlogging) skal Knutsen reise nordover til Bodø denne uken for å gå i samtaler med de helgule om en stilling som Aasmund Bjørkans assistent.

– Vi er i dialog med flere kandidater. Jeg har ikke lyst til å kommentere enkeltnavn, men vi har gode kandidater og er i dialog med flere, sier Glimt-trener Aasmund Bjørkan til an.no.

Knutsen selv holder kortene tett til brystet, men kan fortelle at det har vært konkret interesse fra noen klubber, og at et av tilbudene frister.

– Det er en klubb i en av de to øverste divisjonene. De har vært såpass interesserte at jeg skal opp for å se på forholdene. Noe mer ønsker jeg ikke å si, forteller den tidligere Åsane-treneren til Bergensavisen.

Knutsen har også vært trener i Hovding, Brann og Fyllingsdalen.