Se video: Fylte hallen til årets store juleshow

Publisert 05.12.2016 av Michael R. Jensen. Endret 05.12.2016.

Lørdag arrangerte Dans Fauske juleshowet «Can`t stop the feeling». Det ble en dansefest for barn, ungdom, profesjonelle og publikum.

Dans Fauskes juleshow:
Thomas Jacobsen (18) danset Boogie Woogie under årets juleshow, og synes det var artig å se så mange flinke dansere og publikum i hallen.

FAUSKE: Dans Fauske arrangerte sitt årlige juleshow i en fullsatt idrettshall. Nytt av året så hadde Dans Fauske ordnet med storfint besøk, ved Alexandra Kakurina og Glenn Jørgen Sandaker kjent fra Skal vi Danse på TV2.

- Showet var helt fantastisk. Jeg er utrolig stolt over innsatsen til alle danserne og alle de frivillige, som har jobbet så å si kontinuerlig siden fredagsmorgen, forteller Kristin Sørensen leder i Dans Fauske.
Video fra Dans Fauskes juleshow. (Saken fortsetter etter videoen)

Dans Fauskes juleshow from Michael Jensen on Vimeo.

Barneshowet
Først ut var de aller minste fra Dans Fauske, som imponerte innen flere dansesjangre. Barna hadde også forberedt et eget juleshow, som fikk frem julestemningen.

- Det var utrolig artig å danse fremfor så mange folk, også var det spesielt artig at alle klappet når vi var ferdige å danse, forteller Martin Harsvik (11).

Kjempefornøyd:
Kjempefornøyd:
Instruktørene Cecilie Kolden (18) og Ane Seljeås (19) i Dans Fauske var meget fornøyd etter showet, som de har jobbet med i over et halvt år.

Ungdomsshowet
Etter barneshowet var det klart for de litt eldre danserne i Dans Fauske. Der fikk publikum se alt fra Hip Hop og Boogie Woogie til magedans.

- Showet ble veldig bra, det var kreativt og veldig variert. Det var dans for enhver smak, forklarer Cecilie Kolden (18) og Ane Seljeås (19) instruktører i Dans Fauske.

Danseshowet har vært under planlegging i lang tid, og det har vært lagt ned mye jobb i forkant av årets juleshow.

- Vi har jobbet med showet i et halvt år, men vi begynte planleggingen allerede før sesongen. Det har vært mye jobb i forkant og underveis, men det er verdt det, forteller instruktørene.

Thomas Jacobsen (18) kjent for sine resultater i verdenstoppen i Boogie Woogie, synes showet ble en suksess.

Det har vært kjempe artig å være med, det blir jo som regel et bra show når Dans Fauske arrangerer. Det er utrolig artig at så mange unge er med, også er det artig at vi klarer å fylle hallen, sier Jacobsen.

Kjendisdansere
Dans Fauske hadde krydret årets juleshow med kjendisdanserne Alexandra Kakurina og Glenn Jørgen Sandaker, kjent fra Skal vi Danse på TV2.

- Det har vært fantastisk og kjempe gøy å være her på Fauske. Det står stor respekt for all den jobben som ligger bak, dette kjempefine arrangementet, forteller Glenn Jørgen Sandaker.

Saken fortsetter under bildet.

Storfint besøk:
Storfint besøk:
Alexandra Kakurina og Glenn Jørgen Sandaker kjent fra Skal vi Danse på TV2, var imponert over Dans Fauskes juleshow og hyllet dansemiljøet på Fauske.

Dansestjernene er stolte over å se den store dansegleden, og hyller dansemiljøet på Fauske.

- Det er veldig gøy å se så mange danseglade folk i alle aldre her. Det virker som at alle her på Fauske driver eller bryr seg om dans, og det varmer mitt dansehjerte, sier Alexandra Kakurina.

Kjendisdanserne fikk kjenne på kjendisstempelet, og det dannet seg en lang kø for å sikre seg autograf og bildet med dansestjernene.

- Det er veldig hyggelig at så mange ville ha autograf og bildet med oss, også var det veldig gøy at så mange ville ha klem. Det er utrolig artig at så mange følger med på det vi gjør, det er utrolig hyggelig, forteller kjendisdanserne.