Oddleif Olavsen trakk sitt kanditatur - valgkomiteen utelukker ikke at Torrissen får fortsette

Publisert 06.12.2016 av Lars-Christian Berg-Hanssen. Endret 06.12.2016.

Forrige ukes drama i FK Bodø/Glimt er ikke i nærheten av å være over.

Fortsatt drama i Glimt
Aasmund Bjørkan og resten av Glimt hadde nok håpet på en mindre dramatisk vinterpause.

Den siste tiden har det stormet rundt FK Bodø/Glimt. Først kom nyheten om at Mads Torrissen ikke kom til å bli innstilt til gjenvalg som styreleder av valgkomiteen til Glimt.

Så kom forslaget til valgkomiteen som bekreftet denne nyheten. Av det forslaget stod det at valgkomiteen ville ha tidligere politiker, ordfører, og Glimt-spiller, Oddleif Olavsen som ny styreleder. Nå har Olavsen trukket sitt kanditatur.

- Jeg er ikke lenger kandidat til styreledervervet i Bodø/Glimt, sier Oddleif Olavsen til Avisa Nordland. (NB! krever innlogging)

Olavsen sier han allerede fredag bestemte seg  for å trekke kanditaturet sitt etter å ha lest folks meninger på sosiale medier.

- Sosiale medier mangler kanskje saklighet. Men er bra på å formidle stemning. Jeg vil ikke bidra til at mitt kandidatur skal være en terskel for folk som er glade i Glimt. For meg er klubben større enn personer, og jeg vil ikke søke å bli styreleder hvis ikke jeg har allmenn oppslutning. Totaliteten på sosiale medier ble avgjørende, bekrefter Olavsen overfor AN.

I tillegg kom lørdagens kommentar til sjefsredaktøren i Avisa Nordland, Jan-Eirik Hanssen, som gjorde ham enda mer sikker i sin sak.

Tirsdag formiddag kontaktet Mads Torrissen valgkomiteen og inviterte dem til å delta på styremøtet samme kveld klokken 20:00. Der skal de diskutere, og forhåpentligvis bli enige om hva som er det beste for klubben.

Benn Eidissen forteller ovenfor Bodø Nu at han ikke vil utelukke at Mads Torrissen nå blir innstilt som styreleder av valgkomiteen, til tross for at han ikke ble det fra starten av.