Bodøstudentenes Idrettslag tibyr: Aktiviteter for alle

Publisert 12.09.2018 av Silje Olsen.

Bodøstudentenes Idrettslag har mange aktivitetsmuligheter for studentene ved Nord universitet. Flere av aktivitetene finner sted i Mørkvedhallen.

KLATRING:
Klatring er en av aktivitetene som faller i smak hos studenter.

Leder i BOSI, Jonas Muri og hans markedsansvarlig Andreas Hauglund, jobber enda med å få på plass årets timeoppsett til alle aktivitetene, men ser allerede at idrettsglade studenter møter opp til trening flere kvelder i uka.

- Vi ser at aktivitetene i Mørkvedhallen er veldig populære, vi tilbyr blant annet fotball, håndball, volleyball og klatring inne i hallen, forteller Muri.

Skal ha flere aktiviteter
BOSI prøver å få avklart en avtale om å bruke Bodin svømmehall og squash på Stamina Jensvoll, slik at de kan tilby både svømming og squash.

- Vi venter enda på å få avklart en avtale med Stamina Jensvoll, vi har brukt å tilby squash der, det ønsker vi å fortsette med, sier Muri.

VOLLEYBALL:
Flere av studentene møtes hver tirsdagskveld for å spille volleyball i Mørkvedhallen.

Timeplan
På døra inn til BOSI sitt kontor har de planer om å henge opp ferdig timeplan innen kort tid. Dersom man ønsker å være med på aktiviteter anbefaler Muri at
man melder seg inn i undergruppene på Facebook.

Bedriftslag
Hauglund opplyser om at BOSI har bedriftslag i håndball og fotball.

- BOSI fotball vinner en god del, sier han.

ØNSKER FLERE:
Markedsansvarlig i BOSI, Andreas Haugland ønsker at flere studenter skal bruke tilbudet de har.

Han ønsker også at flere studenter skal vite om de tilbudene BOSI har.
- Vi har et godt tilbud, og vi har planer om å starte opp et rent jentelag innenfor fotball, det har vært stor interesse for det.

Skal bruke inforskjermen GO
Muri forteller at planen til BOSI er å legge ut treningstidene til de ulike aktivitetene på infoskjermen GO, som de fleste studentene har på telefonen.
- Vi må passe på at timeplanen er helt spikret og klar før vi deler den, men vi er på saken, sier han.

Han sier at det er vanskelig å sette timeoppsett i starten av semesteret da de som er med på bedriftslag kan få kamper en dag det skal være trening.