Glimt-sjefen takket nei til Eliteserieklubb: - Glimt er et spennende prosjekt som jeg ønsker å være en del av

Publisert 17.01.2020 av Patrick Key.

Etter å ha levert en sesong over all forventning, er Kjetil Knutsen blitt en ettertraktet mann i fotball-Norge. Nå bekrefter bergenseren et tilbud fra en annen Eliteserieklubb.

Fremtid i Glimt: Kjetil Knutsen mener det er uaktuelt å takke ja fra en annen klubb, og ser frem mot et spennende prosjekt i Glimt.

Bodø/Glimt trosset alle odds da de kapret sølvmedaljen i fjorårets utgave av Eliteserien. Kjetil Knutsen ble kåret til «Årets trener», og fire av spillerne ble tatt med i «Årets lag». 

Nå skal imidlertid Vålerenga IF være interessert i underskriften til bergenseren.

- Jeg kan bekrefte at jeg har takket nei til en henvendelse, men jeg vil ikke kommentere hvilken klubb det gjelder akkurat nå, sier Knutsen bestemt da Nettopp slår av en prat med han i Nordlandshallen fredag formiddag.

Frode Thomassen, daglig leder i Bodø/Glimt, bekrefter til VG at det dreier seg om et tilbud fra Vålerenga.

Hør radioinnslag med Kjetil Knutsen nederst i saken.

- Jeg er trigget

Knutsen forteller at tilbudet aldri var aktuelt, og han begrunner valget med at han ser på Glimt som et spennende prosjekt.

- Jeg har veldig tro på de menneskene som jobber i klubben, og jeg er trigget av at vi leverte en flott sesong i fjor. Det vi har i Glimt er et spennende prosjekt som jeg ønsker å være en del av. Så enkelt er det, fortsetter han.

Prestasjon og utvikling

Til tross for en kanonsesong i fjor, har ikke Knutsen en klar målsetning for sesongen som kommer.

- Målet vårt er å jobbe hardt hver dag. Vi brukte ikke tid på målsetninger i 2019, og vi kommer heller ikke til å gjøre det i 2020. Det handler om prestasjon og utvikling, og resultater kommer som en konsekvens av det, avslutter Knutsen.

De helgule har vært effektive på overgangsmarkedet. Den siste måneden har de hentet Ola Solbakken og Aleksander Foosnæs fra Ranheim, mens spillere som Amor Layouni, Håkon Evjen, Oliver Sigurjonsson og Vegard Moberg har forlatt Aspmyra. I januar kunne også klubben offentliggjøre at Fredrik Bjørkan og Hauge-brødrene Jens Petter og Runar hadde forlenget kontraktene sine med Glimt.