Albumet blir ikke ferdig i tide, utsetter verdens-turneen

Publisert 24.01.2020 av Martine Arnø. Endret 24.01.2020.

I forbindelse med at Astrid S skulle legge ut på verdens-turne i vår, hadde hun planer om å ta med seg et "splitternytt" album. Nå utsetter hun turneen på grunn av et uferdig album.

ASTRID S
En populær dame med stor fanskare

I en pressemelding skriver UKA-styret følgende:

"Vi må beklageligvis meddele at Astrid S har besluttet å flytte den planlagte vår-turnéen sin til 23. september 2020, og vil dessverre dermed ikke komme til UKA i Bodø."

Astrid S ble kjent da hun deltok i Idol, og kom på femteplass. Etter den tid har hun sluppet flere låter som har toppet lista i Norge. Blant annet "Don't be such a boy" For tiden jobber Astrid med et nytt album som skulle bli en del av verdensturneen.

Paris, Berlin og USA

Som nevnt skulle Astrid legge ut på verdensturne. Hun skulle blant annet innom USA, Stockholm og Paris. Som følge av utsettelsen vil flere deler av verden oppleve Astrid sitt fravær, og må vente noen måneder ekstra før de får oppleve konserten og det nye albumet.

Konserten har blitt flyttet til 23. september, så Astrid kommer. Det blir bare noen ekstra måneder og vente. I tillegg får de som har kjøpt billetter muligheter til å benytte de til den konserten.

BOOKINGANSVARLIG
BOOKINGANSVARLIG
Jakob Grønmo med resten av UKA-styret jobber nå for å booke en ny artist som erstatter for Astrid

Leter etter en erstatter

Siden Astrid utsetter til september blir hun ikke en del av UKA. Parken Live tar over arrangementet, og UKA jobber derfor med å finne en ersatter for Astrid.

–Det er selvfølgelig en vanskelig situasjon for oss i UKA at Astrid S flytter konserten. Det var utsolgt og mye jobb var gjort i forkant. Men nå er alt fokuset rettet mot å finne en verdig erstatter, som vi håper å kunne presentere om kort tid, meddeler bookingansvarlig for UKA Jakob Grønmo.

Artisten selv påpeker at det har vært et tungt valg å utsette turneen, og skriver i en egen melding:

«Jeg hadde en plan i fjor om å lage et album som jeg skulle gi ut i mars 2020 og spille for alle dere rundt om i Norge på turné. Men jeg har dessverre ikke et ferdig album. Det betyr at jeg har to alternativer: Sette albumet på vent til jeg er ferdig med å turnere i August, og da reise på turné med «gammel» musikk. Eller så kan jeg utsette turneen litt slik at jeg kan jobbe videre i studio og komme sterkere tilbake i høst med et album og forhåpentligvis den beste musikken jeg noen gang har laget.
Det beste for meg og musikken min er å ikke gjøre noe halvveis. Derfor har jeg kommet frem til at det beste vil være å utsette turneen. Det har vært en veldig vondt avgjørelse å ta. Spesielt ovenfor alle i teamet mitt og arrangører som har lagt ned så mye arbeid for å få dette til, men aller mest ovenfor dere som har kjøpt billetter. Jeg tar ikke lett på dette og har hatt en stor klump i magen som har vokst seg større og større. Men innerst inne så føles dette også som det riktige å gjøre.

Jeg håper på forståelse for valget mitt og at dere vil se meg igjen til høsten. I tillegg kommer det ny musikk veldig snart.»