Disse to kan score mange mål i år

Publisert 01.04.2011 av Johannes Børstad, Simen Røiseland. Endret 06.04.2011.

Disse to nykjøpte spillerne skal sørge for festfotball og mange mål på Aspmyra denne sesongen. Se video.

MÅLJEGERNE: Jim Johansen og Aram Khalili kan sørge for mange nettkjenninger for Bodø/Glimt i år.

Aram Khalili og Jim Johansen er kjøpt inn som nye forsterkninger på topp for Bodø/Glimt denne sesongen. Mens harstadværingen Jim Johansen returnerer til Nord-Norge, kommer Khalili fra varme Kristiansand til kalde Bodø. Det har sålangt ikke bydd på store problemer.

Skryter av folket i Bodø
Aram Khalili mener den største forskjellen så langt har vært menneskene i byen.

- Ja, det er litt kaldere i Bodø enn på Sørlandet, men det betyr ikke så mye. Den største forskjellen er at det er så mye hyggelige folk her. De har vært veldig mottakelige og åpne mot meg, så det er godt, sier Aram.

Khalili skryter også av klubben han har signert for.

- Det har egentlig gått bare en vei, og det har vært veldig positivt. Det er så mange gode individualister i klubben. Fra toppen, med Kåre og administrasjonen, til hver enkelt spiller, så det er deilig å ha signert for klubben, sier han.

Ambisjonene for sesongen vil han derimot være varsom med å fortelle til noen.

- Det holder jeg for meg selv. Det jeg kan si er at vi jobber knallhardt på trening, og målet er å bidra med mange pasninger og mål denne sesongen, så jeg skal bidra med det jeg kan, avslutter han til Nettopp.

Godt å være tilbake i Nord
Jim Johansen synes det er godt å være tilbake i Nord-Norge igjen.

- Ja, det er godt å være tilbake i nord igjen. Jeg er jo vant med å være nord i Norge, så jeg trives med det, sier han.

Både Khalili og Johansen har scoret sine første mål under treningskampene i vinter, og Johansen kjenner at toppformen er rundt hjørnet.

- Det føles bra, men det er fortsatt tidlig. Vi har hatt noen treningskamper, og det har gått veldig bra. Formen er stigende, så jeg tror det blir en god sesong, sier Johansen.

Han har sine ambisjoner klar for sesongen.

- Målet er å bidra med mål, og så blir det å komme oss så fort som mulig tilbake til eliteserien igjen, avslutter Jim Johansen.

Sjefen fornøyd
Også Bodø/Glimts trener, Kåre Ingebrigtsen, tror klubbens to nye fjes kan bidra til å løfte klubben mot tippeligaspill i 2012. Han er storfornøyd med det tospannet har prestert hittil i år.

- Hittil i år har de innfridd forventningene. De har scoret mål og vært involvert i mål, og ikke minst gjør de en veldig god jobb for laget. Det er to nye fjes og viktige spillere i en ny spillergruppe, skryter Ingebrigtsen.

Misfornøyd: Kåre Ingebrigtsen var ikke begeistret over guttenes innsats etter kampen.
HAR FORVENTNINGER: Trener Kåre Ingebrigtsen håper Aram Khalili og Jim Johansen kan sørge for mange mål i år.

 

Holder tippeliganivå
- Dette er to spillere jeg mener holder tippeliganivå, så dersom stallen holder et stabilt nivå, skal vi kunne være med i toppen, mener han. 


Glimt-treneren har gjort seg opp noen forventninger for hva Aram Khalili og Jim Johansen skal kunne tilføre Bodø/Glimt i førstedivisjon i 2011.

- Begge to kan tilføre noe vi hadde for lite av i fjor, nemlig mål, presiserer «Brutter’n».


- Jim scorer mål, Aram scorer mål, og begge to er ofte involvert i mål, og det er viktig for oss, fortsetter Ingebrigtsen.- Vi har alltid forventninger til spillere vi henter, og at de skal prestere. Men det er vi ikke redde for, de kommer til å være gode og gjøre det bra for Bodø/Glimt i år, spår «Brutter’n» til Nettopp.

Se intervjuet med Jim Johansen og Aram Khalili i videoen under: