1. Unge sjåfører betaler mest i bilforsikring

  De som oftest er innblandet i alvorlige bilulykker er menn i aldersgruppen 45-64 år. Likevel er det fortsatt de yngste som betaler mest i forsikring.

 2. Emma har Norges mest populære navn - det har også kjæresten hennes

  Denne uka ble det klart hvilke navn som var de mest brukte i Norge i 2018.

 3. Omsatte for over fire millioner

  Driverne av studenthuset jubler etter strålende første år. 

 4. Pernille (20) jobber frivillig: – Mest glad i å jobbe på natta

  – Det å jobbe med fulle folk ser jeg ikke på som belastende, men gøy. Også får man jo noen komplimenter der man står bak baren – som naturligvis er hyggelig, smiler Pernille Solberg Fredriksen (20). 

 5. VIDEO: Nettopp besøker Bodø frimerkeklubb

  Annenhver uke møtes filatelistene i Bodø frimerkeklubb. Nettopp tok turen innom for å se hvordan det foregikk.

 6. "You're such a fuckin' hoe, I love it"

  Listepopen blæster ut gjennom bilradioen, og volumet høynes enda ett hakk. Året er 2010, Stjørdal har fått en av de fineste sommerdagene på lenge, og jeg har nettopp fylt 18 år. Kan livet bli stort bedre? 

 7. Barnepikestaten - Hvem skal bestemme?

  Skal barnepikestaten bestemme når du skal legge deg? FPU har startet en bestemselv-kampanje, og KrFU svarer.

 8. Midt i sentrum - Moloen

  Moloen er et et folkekjært turmål for ikke bare turister, men også for Bodøs innbyggere. 

 9. Stormen bibliotek – Bodøs største lekeplass?

  Stormen bibliotek skilter med å være en samlingsplass og byr på en rekke aktiviteter. Men kan det tenkes at dette går ut over den egentlige funksjonen et bibliotek skal fylle - nemlig å være et sted hvor man kan lese bøker i ro og fred?

 10. Har du hørt at..?

  Har du noen gang opplevd, eller følt på det å bli baksnakket av andre? Både voksne og unge kan føle på dette. Men har du hørt ordet framsnakk, og hvor flinke er vi til å framsnakke andre? 

 11. Vilde (20) er glad for at hun overlevde

  - Det er helt utrolig hvor fort livet kan snu. Det er veldig lett å ta livet for gitt, og det var noe jeg også gjorde før ulykken, forteller Vilde Vålbekken fra Flisa.

 12. Idrettslinja på topp i Nordland

  Idrettslinja ved Fauske videregående skole har fylkets høyeste gjennomføringstall.

 13. Ikke en eneste setning egner seg på trykk

  Bråkete publikum, Erlend Osnes og gjennomført nord-norsk oppsummerer arrangementet "Humorrassia". En rekke middels erfarne stand-upere snakket om alt og ingenting foran en god blanding av voksne og studenter på Sku Bare.

 14. Kjerringråd - Populært selv i 2018?

  Hvordan vil studentene ved Nord universitet beskrive begrepet kjerringråd i 2018, og kjenner de til noen selv?

 15. Bør Norge legalisere marihuana?

  Norge skal avkriminalisere hasjbruk, men hva med å ta det ett steg lenger? I studio tar Patrick og Tor diskusjonen om hvilke konsekvenser en eventuell legalisering ville hatt for Norge.

 16. Hva skjedde med Madeleine McCann?

  Den 3. mai 2007 forsvant Madeleine McCann. Det har vært utallige teorier om hva som skjedde med den da tre år gamle jenta. I krimhjørnet tar vi for oss hva som skjedde den dagen Madeleine forsvant, kjente teorier og hva vi selv tror har skjedd.

 17. Din kropp, ditt valg

  Over halvparten av norske kvinner kjenner noen som har utført kosmetisk inngrep, likevel vet vi lite om hvem og hvor mange som kjøper slike inngrep. Vi vet lite om det fordi det ikke er krav om at inngrep pasienter betaler for selv, blir registrert i offentlige registre, i følge NHI.no

 18. Bodømarka for alle

  Bodø byr på mange turmuligheter. Ved universitetet er det over ti turmål i nærheten, og redaksjonen i Nettopp har besøkt Hunstadtoppen, Soløyvannet og Vanntårnet på Mørkved. Det er korte turer som passer for de aller fleste som har tursko som passer.

 19. Generasjon Alkohol

  Det er lett å bli forvirret av snakket om Generasjon Prestasjon. Forskning viser at det er mindre kriminalitet, vold og mer satsing på skole blant unge i dag enn før. Likevel drikker studenter mer alkohol enn noen gang.

 20. Nettopp-journalisten ansikt til ansikt med sin største frykt:-  Jeg er helt svett

  Kravlende kryp er noe flere har fobi for. Derfor utfordret Nettopp-redaksjonen journalist Frida Amalie Sundberg til å utfordre sin største frykt.