1. Leksehjelp i Stormen bibliotek

  Et samarbeid mellom Røde Kors og Stormen bibliotek tilbyr ungdom leksehjelp etter skoletid. Nå håper de at skolene i Bodø kan informere elevene sine om tilbudet.

 2. FRUKT til folket

  Nei, det er ikke kommet en ny fruktordning, men kulturuken er i gang.

 3. Strikketøyet blir med på kino

  Fram Kino i Bodø tok tak i en økende trend, og inviterte til strikkekino. Mange møtte opp med håndarbeid i hendene, og kinoledelsen kan melde om storsuksess.

 4. KOMMENTAR: Jul året rundt?

  Mens bladene faller fra trærne ute, fylles dagligvarebutikkene opp med julegodteri i oktober.

 5. -Den største oppsetninga på Stormen siden åpningsdagen

  Onsdag og torsdag kveld spiller tributebandet Brit Floyd opp til et storstilt dypdykk i musikkhistorien til Pink Floyd. En tre timer lang hyllest til en av musikkens tungvektere finner sted i Store Sal på Stormen i Bodø.

 6. Første dag i høstferien

  ”Frukt” er et kulturtilbud for høstferierende ungdom. De kan velge mellom mange spennende kurs å være med på. Her skal 80 deltakere spise, lære og sove sammen i fem dager.

 7. Norge opp og frem i filmbransjen

  Det blir flere og flere norsk produserte filmer, som har kommet på kinolerretet i andre land de siste årene. Er Norge på vei opp og frem i filmbransjen? Og hva vil dette bety for norsk filmproduksjon i fremtiden?

 8. Unge Stormen?

  Unge Stormen er ett nettverk som tilhører kulturkvartalet Stormen. Det har vært mye blest rundt bygget Stormen, men ikke fullt så mye blest rundt Unge Stormen. 

 9. Smeltedigelen Musikkfestival 21.-24. oktober

  Om to uker sparker Smeltedigelen Musikkfestival i Mo i Rana i gang, nå for ellevte år på rad. Hilde Høgseth, daglig leder av musikkfestivalen, er svært spent.

 10. Endeløs og lydløs fortvilelse

  Vannposten er et annerledes teater. Skuespillerne beveger seg i sneglefart og ingen av dem sier et eneste ord. I lengden blir det dessverre litt for monotont.

 11. Fullstendig undervurdert

  Mike del Ferro Quintet er ustrukturerte og smått forvirra, akkurat slik musikere skal være.

 12. Skulpturer skaper trivsel

  Kommentar: 14.september skrev Bodø Nu en artikkel om at Nordland fylkeskommune bruker fire millioner på kunst og utsmykking, til Bodø videregående skole (VGS). Konsulent for Kunst i Offentlig Rom (KORO), Ingunn Milly Hansen, sier det er positivt å bruke mye penger på dette området, fordi elevene får større glede av å være på skolen. Men er det virkelig sånn?

 13. Flytekniker veteran tar turen innom Norsk luftfartsmuseum.

  Jeg tok en tur innom luftfartsmuseet i Bodø, og fikk snakke med Mervyn Coulson som er en gammel flytekniker.

 14. Norsk studentpar reiser til utlandet for høyere utdanning

  Mia og Michael er studenter fra Trondheim som har valgt å ta høyere utdanning i utlandet. De har tidligere studert på BI, som er europas nest største handelshøyskole. Paret dro til Hong Kong for å ta bachelor innen økonomi, og har bestemt seg for å fortsette med utenlandsstudier.

 15. Nytt og spennende turmål i Rana

  Etter en ikke fullt så varm sommer, kom også høsten tidlig til Nordland. En morgen i slutten av august, dro to av de som stod bak idéen for Lapplia, til det nye turmålet for å fortsette på prosjektet.

 16. - Vårt slagord er «morsomt og inkluderende»

  Christian Didriksen i IK Grand er daglig leder for Grand Extra FFO. Et fritidstilbud for unger som bidrar til en aktiv hverdag, og leksehjelp.

 17. Torsdagsballade

  Svenske Philip Fritz bød opp til en rolig kosekveld med myk sang og behagelig gitarklimpring.

 18. Unni (80) står bak Bodøs jubileumsgenser

  Unni Snoen hadde god grunn til å smile fredag formiddag. Hennes bidrag til konkurransen om å lage Bodøs jubileumsgenser, gikk helt til topps.

 19. Tungtvanns aller siste konsert i Bodø

  Forrige fredag spilte Tungtvann to konserter på Sinus, til stor begeistring for fansen i Bodø.

 20. Skal ta fisken tilbake til Bodø

  I kveld fylles Glasshuset opp med mat- og musikkglade mennesker når årets Folk og Fisk går av stabelen. Festivalsjef Frode Mikaelsen vil ta fisken tilbake til Bodø. Se video!