1. Mikael (21) har som mål å trene hver dag i et år: - Jeg ønsker å komme i bedre form

  Mikael Ytterstad (21) har som mål å trene 365 ganger i løpet av 2017. Han er nå i sluttfasen, og mener han selv har hatt godt av det

 2. KOMMENTAR: Det er ikke vårt oppdrag å passe på barna deres

  Vi journalister har en viktig rolle i dagens samfunn, og det er å informere våre borgere om hva som foregår i verden, inkludert priskrig i våre dagligvarebutikker. 

 3. KOMMENTAR: Du bestemmer over deg selv – med mindre du er gravid

  Du har full råderett over din egen kropp hele livet og vel så det. Med mindre du har donorkort, blir du begravd med alle organer intakt. Det eneste unntaket fra denne råderetten er ved graviditet.

 4. KOMMENTAR: Dommedagen derpå

  Dommedagsprofeter har spådd jordens undergang i flere hundre år, og det finnes dem som ønsker å være beredt dersom spådommen skulle slå til. Lønner det seg å være forberedt i rettsstaten Norge?

 5. På tide å endre kurs

  Det går en legaliseringsbølge av cannabis for tiden. Norge surfer ikke på denne bølgen. De ligger på stranda, med hodet begravd så langt ned i sanden at det blir vanskelig å få det opp – men det er på høy tid. 

 6. Bildeserie: Høstidyll på Finnkonnakken

 7. ANMELDELSE: - Latterlig bra!

  Stand UP Bodø inviterer til Klubbkveld med Jonis Josef og lokale helter - og de leverer så det (og publikum) griner.

 8. Spreke damer på sittedans

  Hver tirsdag fra klokken 12-14 er det sittedans for eldre på Barnas hus i Bodø. Lilly Antonsen er instruktør, og byr på både dans, glede og musikk. 

 9. Kevin Gates slipper album fra bak lås og slå

  Louisiana-rapperen Kevin Gates soner for tiden en 180 dagers dom for overfall og besittelse av våpen. Det stoppet ham likevel ikke fra å slippe volum to av "By Any Means"-serien. 

 10. Plateanmeldelse: Macklemore - «Gemini»

  Den radiovennlige rapperen fra Seattle er tilbake med sitt første soloalbum siden 2005. Det er flere gode sanger på albumet, men det lever dessverre ikke helt opp til forventningene. 

 11. ”Mother!”: Et forvirrende psykodrama

  ”Mother!” er den nyeste filmen til regissøren Darren Aronofsky, mest kjent for surrealistiske filmer som Black Swan og Requiem For a Dream. 

 12. Må vi dra til Danmark for å bli gode svømmere?

  Svømmehaller har blitt lagt ned for fote rundt omkring i landet. Når svømmeidretten mangler lengdebasseng, og skolebarn ikke får lære seg å svømme, har det gått for langt! 

 13. Lover et forrykende show: - Barna pleier å bli hissige

  Egil Hegerberg og Aslag Guttormsgaard avslutter årets turne i Bodø. De lover et forrykende og konfronterende show i Stormen Kulturhus.

 14. På torsdag spiller han på Dama Di - så tar han en pause: - Må bygge opp en sult

  Førstkommende torsdag spiller artisten "Æ" på Dama di. 

 15. Har danset seg inn i hjertene til det norske folk: - La det vare inn i evigheten

  Eks-politiker Trude Drevland snakker ut om deltakelsen i "Skal vi danse". 

 16. På kanten av stupet

  Foo Fighters er, kanskje, verdens største rockeband. Det har de vært i snaue 20 år. Med ny-utgivelsen «Concrete and Gold» prøver frontmann, Dave Grohl, fortvilt å holde liv i bandet, men er det ikke egentlig på tide å dra ut støpslet?

 17. Norsk filmkunst på sitt beste

  Joachim Trier har fått til det beste av kjærlighet, sorg, spenning og overnaturlige krefter.

 18. –  Rivaliseringen deres er kunstens svar på Messi og Ronaldo

  De var den moderne kunsten største giganter. De hadde et rivaleri som i kunstverdenen kan sammenlignes med Messi og Ronaldo, deres beundring for hverandre og påvirkningen de hadde på en hel kunstverden; Picasso og Matisse – bestefiender. 

 19. Revy med blanke ark

  Etter mange års opphold blir det revy igjen på Nord Universitet! I mars braker det løs, men før den tid er det mye arbeid som må til, og flere folk ønskes. 

 20. Kommer aldri til å slå an - men gud så vakkert!

  Susanne Sundfør er mest kjent for sitt samarbeid med Röyksopp med hitlåter som Running To The Sea og Never Ever. Albumet Music For People In Trouble er et tydelig sjangerbrudd fra Sundførs side.