1. Hjemme hos Anita Storvik

Møt Anita Storvik. Anita er innflytter til Kjøpsvik, og har mange meninger om stedet.

2. Streaming av læstadiansk samling

Streaming sørget for at storsamlingen i den læstadianske menigheten i Tysfjord, kunne nå ut til interesserte, uansett hvor de holder til. Denne gangen ble møtet holdt i Kjøpsvik kirke, og besøkende fra fjern og nær var til stede, også noen predikanter fra Ofoten og Lofoten.

3. Forsvaret legger ned alle kystbasene: - Ufattelig trist

Stasjonen på Værøy er én av åtte som legges ned. Men når er fortsatt uvisst.

4. - Værøy er en base jeg alltid kan komme hjem til

En allminnelig mann, som liker mye rart. Det er beskrivelsen Helge Michalsen (60) gir av seg selv.  Her er hans historie om livet på Værøy.

5. Kampen mot spiseforstyrrelsene

Barbara-Esther (49) har hatt spiseforstyrrelser siden hun var 13 år gammel. Hun ønsker ikke at andre skal slite med det samme, og derfor har hun begynt å skrive en bok om akkurat dette.

6. Jobber hver dag for å forbedre det samiske miljøet

Det lulesamiske språket har den siste tiden hatt en enorm utvikling, der det lulesamiske senteret, Arràn på Drag, har hatt en viktig rolle.

7. Opprettholder ro og orden på Røst

Arnt Fuglaas er politioverbetjent (POB) og opprettholder ro og orden på Røst.

8. Satser for fullt på politikken.

Hoda Imad (21) fra Kristiansund har nærmest alt en jente kan drømme om. Det er ingen tvil at denne jenta greier det hun vil. Hoda har møtt på noen utfordringer gjennom livet, og nå er hun for noe som er hennes store drømmer- en utdanning og politikken.

9. Tysfjord deles mot sin vilje

Imot politikerens vilje har Regjeringen bestemt at Tysfjord kommune skal deles i to. Drag skal sammen med Storjord gå til Hamarøy, mens Kjøpsvik blir slått sammen med Narvik og Ballangen.

10. En moderne prest

Å være sokneprest i en så liten kommune som Røst kan by på problemer. Det er lett å bli et samtaleemne på den lokale puben. Gaute Granlund sin løsning ble å være seg selv fra første stund.

11. Havets voktere

Under Lofotfisket kommer det fiskere fra hele landet for å hente opp de enorme mengdene skrei som befinner seg i havet rundt Røst. Det er over 400 båter i området på det meste, og redningsskøyta «Skomvær 3» har daglige oppdrag for å hjelpe fiskerne.

12. Miniportretter

To unge mennesker fra Kjøpsvik om seg selv, hvem de er og hva de driver med.

13. Søndagsmiddag på kroa

Søndag 26. februar startet Kroa Di opp med søndagsmiddag. Denne søndagen var det saltkjøtt med tilbehør som stod på menyen, og det var populært.

14. Suksess med tran

Ole Jørgen Actander driver et trandamperi på Røst, men det var ingen selvfølge at det skulle bli slik.

15. Kommentator kritiserte barnevernet - får kritikk tilbake

Anki Gerhardsen kritiserer det norske barnevernet i en kommentar i Aftenposten, det har skapt kraftige reaksjoner.

16. Gir studenter nye biler til lav pris

Bilforretning i Bodø har skapt et tilbud for studenter som er skeptisk til bruktbilkjøp.

17. Dieselen kan bli én krone dyrere!

Bilpakken i statsbudsjettet innebærer en økt dieselavgift på 35 øre. Men Norsk Petroleumsinstitutt sier at prisen i virkeligheten kan stige med hele 1,09 kroner.

18. Velger sol og varme framfor stress og kulde i jula

Det blir stadig vanligere at nordmenn ferierer i utlandet, også når det kommer til høytider. Det er erfaringer Marianne Skindlo i reisebyrået G Travel Getaway Bodø deler.

19. Sammenstøt mellom veihøvel og vogntog

20. Nå står OBS-varslene i kø!

Flomvarsel: Været slår om. Det blir sterk vind og mye regn det kommende døgnet.