1. ANMELDELSE: - Latterlig bra!

  Stand UP Bodø inviterer til Klubbkveld med Jonis Josef og lokale helter - og de leverer så det (og publikum) griner.

 2. Krever bevisst bruk av sosiale medier

  Sosiale medier har blitt en del av hverdagen til kommunesektoren. Da er det nødvendig at alle ansatte er bevisst på hvordan de skal opptre der, mener Kommunenes sentralforbund (KS).  Nå lager Bodø sin guide til god oppførsel på nettet.

 3. Grønn by, grønn flyplass

  Når den nye flyplassen og byen skal bygges, er miljø og innovasjon i fokus. I Bodø er det tverrpolitisk enighet om at dette prosjektet blir bra for byen. 

 4. Må vi dra til Danmark for å bli gode svømmere?

  Svømmehaller har blitt lagt ned for fote rundt omkring i landet. Når svømmeidretten mangler lengdebasseng, og skolebarn ikke får lære seg å svømme, har det gått for langt! 

 5. Lover et forrykende show: - Barna pleier å bli hissige

  Egil Hegerberg og Aslag Guttormsgaard avslutter årets turne i Bodø. De lover et forrykende og konfronterende show i Stormen Kulturhus.

 6. Nytt bookingsystem for DNTs turisthytter: Endelig i Salten

  Den Norske Turistforening har det siste året jobbet med å teste et nytt bookingsystem for turisthytter. Frem til nå har det bare vært mulig å booke Markahyttene i Oslo, men nå skal også resten av landets turisthytter med, inkludert de i Bodø og omegn.

 7. Oppfordring til Venstre og KrF – Gå i opposisjon!

  KOMMENTAR av Øistein Falch. Venstre og KrF har begge sagt under valgkampen at de ikke vil støtte en samarbeidsavtale eller være med i regjering med FrP. Nå er valget over. På tide å begynne å begynne å stå for det man sier?  

 8. Norsk filmkunst på sitt beste

  Joachim Trier har fått til det beste av kjærlighet, sorg, spenning og overnaturlige krefter.

 9. Ungdommen har sviktet demokratiet

  Over en fjerdedel av de stemmeberettigede i Nordland valgte å ikke stemme ved stortingsvalget. Er dette fordi folk ikke gidder? eller er det fordi vi har mistet troen på demokratiet?

 10. Skihytta trenger penger - bystyret avgjør torsdag

  Tverlandet IL har søkt Bodø kommune om forskuttering av statlige spillemidler inntil kr 1,2 millioner for Hopen skihytte. Torsdag 14. september blir avgjørelsen tatt i kommunestyret.

 11. Revy med blanke ark

  Etter mange års opphold blir det revy igjen på Nord Universitet! I mars braker det løs, men før den tid er det mye arbeid som må til, og flere folk ønskes. 

 12. Burgerengasjement på lite spennende valgkveld

  Hva trekker mest? Gratis mat eller partipolitikk, studentenes mager har stemt. 

 13. Bilder fra mandagens valgvake på Nord Universitet

 14. Nord-Norge i fokus

  Karrieredagene på Nord universitet skal vise studentene at det finnes mange spennende jobbmuligheter i Nord-Norge. Konsernsjef i Sparebank 1 Nord-Norge vil snu flyttestrømmen.

 15. Mange endringer på Nordlandsbenken

  Allerede før valget var det klart at det gikk mot en stor utskiftning på Nordlandsbenken. Av de ni som ble valgt inn i 2013, var det kun tre av disse som stilte til gjenvalg. 

 16. BHK serieåpner hjemme GRATIS for studenter

  Bodø håndballklubb (BHK) møter Drammen på onsdag. Dette er den første hjemmekampen for sesongen, og da blir det gratis inngang for alle studenter. 

 17. - Skremmende dårlig dekning av sametingsvalget

  Førstegangsvelgeren Marte Fredly-Steen (23) synes det er skremmende at informasjonen rundt sametingsvalget har vært så dårlig. Da hun kom inn i stemmebåsen, fant hun ikke engang lista til det partiet hun skulle stemme på.

 18. Gjør stor suksess i Bodø: - Vi har fått 400.000 kroner mer i støtte

  I slutten av mai 2017 åpnet Røde Kors sitt nye prosjekt i Bodø. BUA er navnet, og er en utlånsordning hvor folk kan låne utstyr- helt gratis. 

 19. - Dagen jeg nesten døde

  En snarvei fra fjellet endte i et fall på 8 meter for den da seks år gamle gutten, Marcus Vikse Johnsen. - Det føltes ut som at tiden sto stille 

 20. Prisøkning byr på utfordringer for studentene

  Leieprisen i Mørkvedlia Studentpark gikk opp i sommer. Beboerne fikk ikke beskjed om prisøkningen, og dette har skapt en del problemer for de som bor der.