1. Informasjon

Dette er nummerne du kan ringe hvis du savner noen

2. Flere studenter fra Nord Universitet involvert

Talsperson fra kommunikasjonsavdeling ved Nord Universitet forteller at 75 studenter fra Universitetet var involvert i fergeulykken som skjedde omtrent kl: 08:45 i dag,  i Gildeskål kommune.

3. Studenter ved Nord universitet i båtulykke

Det er bekreftet en sjøfartsulykke tidlig torsdagsmorgen utenfor Sandhornøy. Skadeomfanget er foreløpig ikke gjort rede for.

4. - Skadeomfanget ennå uklart

Torghatten Nord melder til Nettopp at situasjonen på M/F Værøy fortsatt er uavklart

5. NRK etterlyser informasjon fra universitetsledelsen ved Nord

Universitetsledelsen ved Nord gir ingen kommentar om ulykken i følge NRK. Det opplyses om at de ønsker å uttale seg ved et senere tidspunkt.

6. Båtbrann på Fauske

En person er bekreftet omkommet etter båtbrann på Fauske

7. Emil (20) og studentforeningen brygger 600 liter øl i året

–  Hvis ølet gjæres for raskt så kan hele beholderen med brygget sprenges. Det skjedde ved flere tilfeller i fjor, ler ambassadør Emil Nilsen i Bodø Studentbrygg.

8. Nordland dårligst på lønn i Nord-Norge

Lønnsforskjellen mellom kvinner og menn i Nordland er størst i Nord-Norge. Nordlendinger får også dårligst betalt.

9. Veien fra 140 til 70 kilo

Andreas Vestvann Johnsen (24) har hatt en hard kamp mot kiloene. Nå ser den endelig ut til å være ved veis ende.

10. Inviterer publikum inn bak lukkede dører

Fra og med tirsdags morgen strømmer NRK Nordland sine morgenmøter direkte. De ønsker at publikum fortløpende skal komme med innspill og idéer til hvilke saker som skal være på dagsorden.

11. Myter og fakta om veisalt

Statens Vegvesen kritiseres ofte for bruken av veisalt i Bodø. Dette er de mest brukte argumentene mot veisalt, og faktaene rundt disse.

12. Unge sjåfører betaler mest i bilforsikring

De som oftest er innblandet i alvorlige bilulykker er menn i aldersgruppen 45-64 år. Likevel er det fortsatt de yngste som betaler mest i forsikring.

13. Emma har Norges mest populære navn - det har også kjæresten hennes

Denne uka ble det klart hvilke navn som var de mest brukte i Norge i 2018.

14. Sentrumsbutikkene sliter:– Tror og håper vi får lønn for strevet

23 dager inn i det nye året har to butikker i Bodø sentrum stengt dørene for godt. Samtidig er det flere som jobber hardt for å gjøre sentrum mer attraktiv – både for bodøværinger og turister.

15. Råder nordmenn til å spise mindre kjøtt

En ny rapport fra Gunhild Stordalen sitt forskningsteam viser at det må kuttes ned på forbruket av kjøtt og sukker. I tillegg må man spise dobbelt så mye frukt og grønt som den gjennomsnittlige innbyggeren i Norge.

16. 5 myter om influensa og influensavaksine

Kan man få influensa av å gå dårlig kledd ute i kulda, eller er du usikker på om alle bør vaksinere seg? Nettopp gir deg svaret.

17. Burde Nord bli høyskole?

Nord universitet får kritikk fra Kunnskapsdepartementet og NOKUT. I løpet av året skal universitetsstatusen opp til vurdering. Dersom Nord mister universitetsstatusen medfører det store ulemper for skolen, men kanskje også noen fordeler.

18. Omsatte for over fire millioner

Driverne av studenthuset jubler etter strålende første år.

19. Bjørn Olsen går av som rektor

Fredag ble det klart at Bjørn Olsen går av på dagen som rektor ved Nord universitet

20. Silje (21) er ny leder for Inter: – Klar for større utfordringer

For første gang er det en journalistikkstudent som er blitt valgt til å lede studentforeningen Inter.