1. – Selg gården din om du har planer om å legge den ned

Helt siden Marita var ung har hun vært interessert i landbruk. Etter 20 år borte fra Steigen flyttet hun hjem igjen, og startet den første økologiske melkegården i kommunen.

2. Fisk til folket

I 2001 ble det vi i dag kaller Salten Smolt i Breivik til. Anlegget er en del av gruppen Salten Aqua, og er ett av seks produksjonsledd som gir deg laks på middagsbordet.

3. Lundal: - En lokal suksess

Kjøttprodusenten Lundal er en av gamle Skjerstads stoltheter. Familiebedriften har eksistert siden starten av 80-tallet, og feirer i år 35-årsjubileum. Den lille bedriften har gjort seg stor på salg av kjøttprodukter i Nordland.

4. Fornøyd med redningsarbeidet

Maria Strandås og innsatsleder for helse

Fagleder land, Maria Strandås, er imponert over innsatsen til nødetatene etter ulykken på MF Værøy.

5. Bildeserie fra Øvelse Nord 2018

NB: Inneholder sterke bilder

6. Ekspert: Eksplosjon nærmest umulig

Forsker ved SINTEF, Per Magne Einang, sier til Nettopp at en eksplosjon i maskinrommet på MF Værøy er nærmest umulig.

7. RITS deltok i redningsaksjonen

Etter en ny oppblussing av brannen, måtte det forsterkninger til for å få slukket flammene.

8. Dramatikk i Fauske

Skadd person i Fauske

Øyenvitner forteller om 16 skadde i Fauske, samt nedkjølte personer i snøen.

9. Bekreftet: 2 personer omkommet og 30 personer skadet

Redningsmannskap på MF Værøy

Politiet bekrefter i en pressemelding kl. 12:45 at to personer har omkommet etter eksplosjonen på bilferga.

10. Ulykkesbåten tilhører Torghatten Nord

En av fergene til Norges største transportkonsern var involvert i en ulykke onsdag morgen.

11. 30 personer evakuert til mottakssenter på Mørkved

Mørkvedbukta:
    Politiet og flere er stasjonert i Mørkvedbukta, herfra er 30 personer evakuert.

Leder for evakuering senteret Harald Otto Jakobsen kan fortelle at 30 personer er blitt evakuert til mottakssenteret her på Mørkved.

12. AKKURAT NÅ: Brannen er slukket

Redningsarbeidere på MF Værøy

13. VIDEO: Sea King ankommer MF Værøy

_MG_9775
    Sea King
  14. Flere skadde er fraktet til Mørkved universitetssykehus

Helikopter:
    Første helikopter ankommer Mørkved universitetssykehus.

Etter eksplosjonen på MF Værøy er det flere som blir fraktet til universitetssykehuset på Mørkved. Første pasient ankom i ambulanse.

15. 14 personer bekreftet skadd

_MG_9786
    Sea King helikopter ankommet MF Værøy.
  16. Bildeserie fra ulykkesstedet i Mørkvedbukta

ØVELSE ØVELSE ØVELSE