1. Fikk se havets monstre

En søndag i september fylles Mørkvedbukta opp med spente tilskuere, både store og små. Fisk og sjødyr i alle farger er dratt opp fra havets bunn for å vises frem.

2. Elev: – Det er lettere for meg å konsentrere meg her

St. Eystein skole ble startet opp i 2004, og er byens eneste katolske skole. På St. Eystein er det å utvikle karakter minst like viktig som karakterer.

3. Tre personer fremstilt for varetektsfengsling etter knivstikking

Onsdag formiddag ble tre personer fremstilt for varetektsfengsling etter knivstikking. Flere ble skadd i hendelsen i Bjørndalslia sist mandag.

4. Partners in Wine

5. Terskelen for å melde inn til barnevernet bør bli høyere

For ti år siden undersøkte barnevernet 4000 bekymringsmeldinger fra barnehager og skoler i Norge. I 2016 var det nesten 10.000 meldinger. Er noen av disse meldingene unødvendige og skadelige for barna?

6. Dette er Paradise Papers

Dokumenter fra advokatfirmaet Appleby viser til flere forbindelser med skatteparadis. Forbindelsene omhandler politikere, kjendiser, monarker og store selskap på verdensbasis. Opplysningene viser også at DNB har 18 kontoer i Bermuda i de 13,4 millioner dokumentene som er blitt offentliggjort.

7. Svært grov overgrepssak

En svært alvorlig overgrepssak pågår i Salten tingrett. Den tiltalte mannen skal ha forgrepet seg på seks personer. Noen var under 14 år og noen over, der i blant to samboere. Tiltalte erklærer seg ikke skyldig.

8. Mikael (21) har som mål å trene hver dag i et år: - Jeg ønsker å komme i bedre form

Mikael Ytterstad (21) har som mål å trene 365 ganger i løpet av 2017. Han er nå i sluttfasen, og mener han selv har hatt godt av det

9. Konrad (43) mistet alt – bestemte seg for å ta livet tilbake

Konrad Johnsen snakker ut om rusavhengigheten og om den lange veien tilbake til livet.

10. Kuttet pris på frukt og grønt – nå inspirerer han andre

Etter en lang og omdiskutert smågodt-krig har Coop-kjeden begynt å gjøre opprør. I stedet for å senke prisen på smågodt, kjører de priskrig på frukt og grønt.

11. Mann i 20-årene erkjente bruk av narkotika

Mandag morgen ble en person pågrepet på togstasjonen i Bodø.

12. Flere unge faller ut

En voksende gruppe unge i Nordland faller ut av både videregående skole og arbeidslivet. Selv om arbeidsledigheten har gått ned, fortsetter den å gå opp blant de under 30.

13. Stjeles for flere millioner: - Det er et stort problem

På City Nord opplever de tyveri daglig. Nettopp tok turen til senteret for å kaste lys på problemet.

14. Rønvikjordene under press

Nordland fylke vil bygge på dyrkbar mark. De inviterer konsulenter til å legge planer, men trenger klarsignal fra Bodø kommune før noe kan bygges. Samtidig kan bystyret velge å gi mer av Rønvikjordene tilbake til landbruk.

15. Vil sikre et grønnere Bodø for alle

I en by som vokser raskt, blir det ekstra viktig å verne om det grønne, mener Bodø bystyre. Ny byplan skal verne grønne lunger.

16. For selv hadde du sikkert aldri gjort det samme …

Det er ganske enkelt å sitte på vår høye hest og se ned på dem som kommer fra et annet land. Vi skjønner jo tross alt hvordan de har det. Vi har bare ikke tenkt til å la noen andre kulturer og meninger ta plass i vår lille norske boble.

17. Kassandra fra Fauske håper å tale på Stortinget: - Jeg vil fremme dyrevelferd

Kassandra Petsas er nyvalgt leder i Fauske Frp. Samtidig håper hun å få møte på Stortinget som partiets varamedlem fra Nordland.

18. Bildeserie: Høstidyll på Finnkonnakken

19. ANMELDELSE: - Latterlig bra!

Stand UP Bodø inviterer til Klubbkveld med Jonis Josef og lokale helter - og de leverer så det (og publikum) griner.

20. Krever bevisst bruk av sosiale medier

Sosiale medier har blitt en del av hverdagen til kommunesektoren. Da er det nødvendig at alle ansatte er bevisst på hvordan de skal opptre der, mener Kommunenes sentralforbund (KS).  Nå lager Bodø sin guide til god oppførsel på nettet.