1. Lover et forrykende show: - Barna pleier å bli hissige

Egil Hegerberg og Aslag Guttormsgaard avslutter årets turne i Bodø. De lover et forrykende og konfronterende show i Stormen Kulturhus.

2. Nytt bookingsystem for DNTs turisthytter: Endelig i Salten

Den Norske Turistforening har det siste året jobbet med å teste et nytt bookingsystem for turisthytter. Frem til nå har det bare vært mulig å booke Markahyttene i Oslo, men nå skal også resten av landets turisthytter med, inkludert de i Bodø og omegn.

3. Oppfordring til Venstre og KrF – Gå i opposisjon!

KOMMENTAR av Øistein Falch. Venstre og KrF har begge sagt under valgkampen at de ikke vil støtte en samarbeidsavtale eller være med i regjering med FrP. Nå er valget over. På tide å begynne å begynne å stå for det man sier?

4. Norsk filmkunst på sitt beste

Joachim Trier har fått til det beste av kjærlighet, sorg, spenning og overnaturlige krefter.

5. Ungdommen har sviktet demokratiet

Over en fjerdedel av de stemmeberettigede i Nordland valgte å ikke stemme ved stortingsvalget. Er dette fordi folk ikke gidder? eller er det fordi vi har mistet troen på demokratiet?

6. Skihytta trenger penger - bystyret avgjør torsdag

Tverlandet IL har søkt Bodø kommune om forskuttering av statlige spillemidler inntil kr 1,2 millioner for Hopen skihytte. Torsdag 14. september blir avgjørelsen tatt i kommunestyret.

7. Revy med blanke ark

Etter mange års opphold blir det revy igjen på Nord Universitet! I mars braker det løs, men før den tid er det mye arbeid som må til, og flere folk ønskes.

8. Burgerengasjement på lite spennende valgkveld

Hva trekker mest? Gratis mat eller partipolitikk, studentenes mager har stemt.

9. Bilder fra mandagens valgvake på Nord Universitet

10. Nord-Norge i fokus

Karrieredagene på Nord universitet skal vise studentene at det finnes mange spennende jobbmuligheter i Nord-Norge. Konsernsjef i Sparebank 1 Nord-Norge vil snu flyttestrømmen.

11. Mange endringer på Nordlandsbenken

Allerede før valget var det klart at det gikk mot en stor utskiftning på Nordlandsbenken. Av de ni som ble valgt inn i 2013, var det kun tre av disse som stilte til gjenvalg.

12. BHK serieåpner hjemme GRATIS for studenter

Bodø håndballklubb (BHK) møter Drammen på onsdag. Dette er den første hjemmekampen for sesongen, og da blir det gratis inngang for alle studenter.

13. - Skremmende dårlig dekning av sametingsvalget

Førstegangsvelgeren Marte Fredly-Steen (23) synes det er skremmende at informasjonen rundt sametingsvalget har vært så dårlig. Da hun kom inn i stemmebåsen, fant hun ikke engang lista til det partiet hun skulle stemme på.

14. Gjør stor suksess i Bodø: - Vi har fått 400.000 kroner mer i støtte

I slutten av mai 2017 åpnet Røde Kors sitt nye prosjekt i Bodø. BUA er navnet, og er en utlånsordning hvor folk kan låne utstyr- helt gratis.

15. - Dagen jeg nesten døde

En snarvei fra fjellet endte i et fall på 8 meter for den da seks år gamle gutten, Marcus Vikse Johnsen. - Det føltes ut som at tiden sto stille

16. Prisøkning byr på utfordringer for studentene

Leieprisen i Mørkvedlia Studentpark gikk opp i sommer. Beboerne fikk ikke beskjed om prisøkningen, og dette har skapt en del problemer for de som bor der.

17. VBS med nytt bygg: - Det trengs i en by som vokser

I februar 2016 begynte byggefirmaet Ballstad Bygg med det som nå heter Leknestunet 15. Allerede i desember 2016 stod leilighetskomplekset ferdig.

18. Fra Forsvaret til sykepleierutdanning

Høsten 2014 begynte Adrian Johansen (25) på sykepleierutdanningen ved Nord Universitet. Nå er han ferdig utdannet og gleder seg til fast jobb.

19. Vår største frykt har blitt et faktum - I dag kom terroren til Bodø

ØVELSE-ØVELSE-ØVELSE

20. Dette sier politiet etter terroren i Bodø

ØVELSE- ØVELSE- ØVELSE
    Fire norske gjerningsmenn stod bak terrorangrepet på Nord Universitet onsdag. En gisselsituasjon oppstod hvor seks ble drept, inkludert tre gjerningsmenn og rundt 30 ble skadet.