1. Flere unge faller ut

En voksende gruppe unge i Nordland faller ut av både videregående skole og arbeidslivet. Selv om arbeidsledigheten har gått ned, fortsetter den å gå opp blant de under 30.

2. Stjeles for flere millioner: - Det er et stort problem

På City Nord opplever de tyveri daglig. Nettopp tok turen til senteret for å kaste lys på problemet.

3. Rønvikjordene under press

Nordland fylke vil bygge på dyrkbar mark. De inviterer konsulenter til å legge planer, men trenger klarsignal fra Bodø kommune før noe kan bygges. Samtidig kan bystyret velge å gi mer av Rønvikjordene tilbake til landbruk.

4. Vil sikre et grønnere Bodø for alle

I en by som vokser raskt, blir det ekstra viktig å verne om det grønne, mener Bodø bystyre. Ny byplan skal verne grønne lunger.

5. For selv hadde du sikkert aldri gjort det samme …

Det er ganske enkelt å sitte på vår høye hest og se ned på dem som kommer fra et annet land. Vi skjønner jo tross alt hvordan de har det. Vi har bare ikke tenkt til å la noen andre kulturer og meninger ta plass i vår lille norske boble.

6. Kassandra fra Fauske håper å tale på Stortinget: - Jeg vil fremme dyrevelferd

Kassandra Petsas er nyvalgt leder i Fauske Frp. Samtidig håper hun å få møte på Stortinget som partiets varamedlem fra Nordland.

7. Bildeserie: Høstidyll på Finnkonnakken

8. ANMELDELSE: - Latterlig bra!

Stand UP Bodø inviterer til Klubbkveld med Jonis Josef og lokale helter - og de leverer så det (og publikum) griner.

9. Krever bevisst bruk av sosiale medier

Sosiale medier har blitt en del av hverdagen til kommunesektoren. Da er det nødvendig at alle ansatte er bevisst på hvordan de skal opptre der, mener Kommunenes sentralforbund (KS).  Nå lager Bodø sin guide til god oppførsel på nettet.

10. Grønn by, grønn flyplass

Når den nye flyplassen og byen skal bygges, er miljø og innovasjon i fokus. I Bodø er det tverrpolitisk enighet om at dette prosjektet blir bra for byen.

11. Må vi dra til Danmark for å bli gode svømmere?

Svømmehaller har blitt lagt ned for fote rundt omkring i landet. Når svømmeidretten mangler lengdebasseng, og skolebarn ikke får lære seg å svømme, har det gått for langt!

12. Lover et forrykende show: - Barna pleier å bli hissige

Egil Hegerberg og Aslag Guttormsgaard avslutter årets turne i Bodø. De lover et forrykende og konfronterende show i Stormen Kulturhus.

13. Nytt bookingsystem for DNTs turisthytter: Endelig i Salten

Den Norske Turistforening har det siste året jobbet med å teste et nytt bookingsystem for turisthytter. Frem til nå har det bare vært mulig å booke Markahyttene i Oslo, men nå skal også resten av landets turisthytter med, inkludert de i Bodø og omegn.

14. Oppfordring til Venstre og KrF – Gå i opposisjon!

KOMMENTAR av Øistein Falch. Venstre og KrF har begge sagt under valgkampen at de ikke vil støtte en samarbeidsavtale eller være med i regjering med FrP. Nå er valget over. På tide å begynne å begynne å stå for det man sier?

15. Norsk filmkunst på sitt beste

Joachim Trier har fått til det beste av kjærlighet, sorg, spenning og overnaturlige krefter.

16. Ungdommen har sviktet demokratiet

Over en fjerdedel av de stemmeberettigede i Nordland valgte å ikke stemme ved stortingsvalget. Er dette fordi folk ikke gidder? eller er det fordi vi har mistet troen på demokratiet?

17. Skihytta trenger penger - bystyret avgjør torsdag

Tverlandet IL har søkt Bodø kommune om forskuttering av statlige spillemidler inntil kr 1,2 millioner for Hopen skihytte. Torsdag 14. september blir avgjørelsen tatt i kommunestyret.

18. Revy med blanke ark

Etter mange års opphold blir det revy igjen på Nord Universitet! I mars braker det løs, men før den tid er det mye arbeid som må til, og flere folk ønskes.

19. Burgerengasjement på lite spennende valgkveld

Hva trekker mest? Gratis mat eller partipolitikk, studentenes mager har stemt.

20. Bilder fra mandagens valgvake på Nord Universitet