1. Dette er Paradise Papers

  Dokumenter fra advokatfirmaet Appleby viser til flere forbindelser med skatteparadis. Forbindelsene omhandler politikere, kjendiser, monarker og store selskap på verdensbasis. Opplysningene viser også at DNB har 18 kontoer i Bermuda i de 13,4 millioner dokumentene som er blitt offentliggjort. 

 2. Svært grov overgrepssak

  En svært alvorlig overgrepssak pågår i Salten tingrett. Den tiltalte mannen skal ha forgrepet seg på seks personer. Noen var under 14 år og noen over, der i blant to samboere. Tiltalte erklærer seg ikke skyldig.  

 3. Mikael (21) har som mål å trene hver dag i et år: - Jeg ønsker å komme i bedre form

  Mikael Ytterstad (21) har som mål å trene 365 ganger i løpet av 2017. Han er nå i sluttfasen, og mener han selv har hatt godt av det

 4. Konrad (43) mistet alt – bestemte seg for å ta livet tilbake

  Konrad Johnsen snakker ut om rusavhengigheten og om den lange veien tilbake til livet. 

 5. Kuttet pris på frukt og grønt – nå inspirerer han andre

  Etter en lang og omdiskutert smågodt-krig har Coop-kjeden begynt å gjøre opprør. I stedet for å senke prisen på smågodt, kjører de priskrig på frukt og grønt.

 6. Mann i 20-årene erkjente bruk av narkotika

  Mandag morgen ble en person pågrepet på togstasjonen i Bodø.

 7. Flere unge faller ut

  En voksende gruppe unge i Nordland faller ut av både videregående skole og arbeidslivet. Selv om arbeidsledigheten har gått ned, fortsetter den å gå opp blant de under 30.

 8. Stjeles for flere millioner: - Det er et stort problem

  På City Nord opplever de tyveri daglig. Nettopp tok turen til senteret for å kaste lys på problemet.

 9. Rønvikjordene under press

  Nordland fylke vil bygge på dyrkbar mark. De inviterer konsulenter til å legge planer, men trenger klarsignal fra Bodø kommune før noe kan bygges. Samtidig kan bystyret velge å gi mer av Rønvikjordene tilbake til landbruk. 

 10. Vil sikre et grønnere Bodø for alle

  I en by som vokser raskt, blir det ekstra viktig å verne om det grønne, mener Bodø bystyre. Ny byplan skal verne grønne lunger.

 11. For selv hadde du sikkert aldri gjort det samme …

  Det er ganske enkelt å sitte på vår høye hest og se ned på dem som kommer fra et annet land. Vi skjønner jo tross alt hvordan de har det. Vi har bare ikke tenkt til å la noen andre kulturer og meninger ta plass i vår lille norske boble. 

 12. Kassandra fra Fauske håper å tale på Stortinget: - Jeg vil fremme dyrevelferd

  Kassandra Petsas er nyvalgt leder i Fauske Frp. Samtidig håper hun å få møte på Stortinget som partiets varamedlem fra Nordland.

 13. Bildeserie: Høstidyll på Finnkonnakken

 14. ANMELDELSE: - Latterlig bra!

  Stand UP Bodø inviterer til Klubbkveld med Jonis Josef og lokale helter - og de leverer så det (og publikum) griner.

 15. Krever bevisst bruk av sosiale medier

  Sosiale medier har blitt en del av hverdagen til kommunesektoren. Da er det nødvendig at alle ansatte er bevisst på hvordan de skal opptre der, mener Kommunenes sentralforbund (KS).  Nå lager Bodø sin guide til god oppførsel på nettet.

 16. Grønn by, grønn flyplass

  Når den nye flyplassen og byen skal bygges, er miljø og innovasjon i fokus. I Bodø er det tverrpolitisk enighet om at dette prosjektet blir bra for byen. 

 17. Må vi dra til Danmark for å bli gode svømmere?

  Svømmehaller har blitt lagt ned for fote rundt omkring i landet. Når svømmeidretten mangler lengdebasseng, og skolebarn ikke får lære seg å svømme, har det gått for langt! 

 18. Lover et forrykende show: - Barna pleier å bli hissige

  Egil Hegerberg og Aslag Guttormsgaard avslutter årets turne i Bodø. De lover et forrykende og konfronterende show i Stormen Kulturhus.

 19. Nytt bookingsystem for DNTs turisthytter: Endelig i Salten

  Den Norske Turistforening har det siste året jobbet med å teste et nytt bookingsystem for turisthytter. Frem til nå har det bare vært mulig å booke Markahyttene i Oslo, men nå skal også resten av landets turisthytter med, inkludert de i Bodø og omegn.

 20. Oppfordring til Venstre og KrF – Gå i opposisjon!

  KOMMENTAR av Øistein Falch. Venstre og KrF har begge sagt under valgkampen at de ikke vil støtte en samarbeidsavtale eller være med i regjering med FrP. Nå er valget over. På tide å begynne å begynne å stå for det man sier?