1. AKKURAT NÅ: Eksplosjon på MF Værøy i Mørkvedbukta

  _MG_1683
  MS Værøy
 2. Radio

  RadioMørkved is on Mixlr

 3. Radio Mørkved

  RadioMørkved is on Mixlr

 4. Test Øvelse Nord

  Test Øvelse Nord

 5. Radio Mørkved - Øvelse Nord

 6. Kraftig økning i selvmord blant unge: - Det største folkehelseproblemet vi har

  Selvmordstallene fortsetter å øke nasjonalt, spesielt blant ungdom. Prest Odd Jarle Eidner mener det gjøres for lite politisk for å få ned selvmordstallene.

 7. Kunstgressbane kan ha alvorlige konsekvenser for miljøet

  I kunstgressbaner brukes det gummikuler for å gi bedre grep og reduserer risikoen for at folk skader seg. Disse gummikulene kalles gummigranulater og er laget av oppmalte bildekk som kan ha enorme konsekvenser for helsen og miljøet. 

 8. Etter flere år med en strykprosent opp mot 50 prosent kan universitetet endelig begynne å se framover

  Nord universitet i Bodø har gjort drastiske tiltak for å holde på studentene, og med en reduksjon på 37 prosent kan de endelig se lys i tunnelen.

 9. Færrest trafikkdrepte på 62 år i Nordland

   I 2017 omkom 109 personer i trafikken på landsbasis ifølge SSBs ulykkesstatistikk. Dette er det laveste tallet på 70 år. I Nordland omkom åtte personer i trafikken som er det laveste tallet siden 1955 og er to færre enn 2016.

 10. Har du ADHD bør du vurdere å starte bedrift

  De fleste forbinder en ADHD-diagnose med hyperaktivitet og dårlig konsentrasjon. Men nå viser ny forskning at dette kan ha store fordeler dersom du er grunder eller har forretningsidé. 

 11. - God framdrift for ny by – ny flyplass

  Ordfører Ida Pinnerød mener at kommunen har god kontroll på planene om å bygge ny flyplass og lage en ny by på den eksisterende rullebanen. 

 12. Senterpartipolitiker advarer NRK mot å satse for mye på tekst

  Mediepolitisk talskvinne i SP, Åslaug Sem-Jacobsen mener NRKs satsing på tekst kan skade lokalavisene. Mener NRK gjorde klokt i å utvide distriktsendingene på TV. 

 13. Disse navnene var mest populære i Nordland

  Og det mest brukte guttenavnet i fylket skiller seg ut. 

 14. Samferdselministeren besøkte Bodø - Måtte svare om reinsdyr-tragediene på Nordlandsbanen

  Statsråd Ketil Solvik-Olsen (FrP) måtte svare på en rekke kritiske spørsmål om siste måneders reinpåkjøringer som har ført til over 400 drepte rein på Nordlandsbanen.  

 15. Økende satsning på nordlysturisme i Bodø

  I Bodø er det bare fire aktører som driver med nordlysturisme, noe som er lite i forhold til Tromsø hvor det finnes over 50 selskaper som driver med nordlysjakt. 

 16. NRK snur etter massiv kritikk

  Distriktssendingene blir forlenget. 

 17. Jula står i fare!

  Hver vinter rammes tusenvis av nordmenn av influensavirus, og nå er det duket for ny sesong. Folkehelseinstituttet anbefaler at så mange som 75% av befolkninga tar influensavaksine, slik at færre blir syke.  

 18. Blodprøven viste 1,89 i promille: - Det skjedde etter kjøring

  En bodømann i 50-årene er siktet for kjøring under påvirket tilstand. Dette skal ha skjedd i oktober.

  Onsdag møtte mannen i Salten tingrett.

 19. - Du kommer til å stortrives her!

  - Ikke hør på rykter som sier at gode gamle allmennfag er skikkelig vanskelig og kjedelig, det er bare skremsel. Du kommer hverken til å sovne i timene eller jobbe deg ihjel.

 20. Fant kjærligheten gjennom dopet

  Dette er historien om hvordan to narkomane fant kjærligheten. Både Ketil og Kjellaug Karlsen er enig om at de ville ha gjort alt på nytt - om det hadde vært nødvendig.