1. Nord-Norge i fokus

Karrieredagene på Nord universitet skal vise studentene at det finnes mange spennende jobbmuligheter i Nord-Norge. Konsernsjef i Sparebank 1 Nord-Norge vil snu flyttestrømmen.

2. Mange endringer på Nordlandsbenken

Allerede før valget var det klart at det gikk mot en stor utskiftning på Nordlandsbenken. Av de ni som ble valgt inn i 2013, var det kun tre av disse som stilte til gjenvalg.

3. BHK serieåpner hjemme GRATIS for studenter

Bodø håndballklubb (BHK) møter Drammen på onsdag. Dette er den første hjemmekampen for sesongen, og da blir det gratis inngang for alle studenter.

4. - Skremmende dårlig dekning av sametingsvalget

Førstegangsvelgeren Marte Fredly-Steen (23) synes det er skremmende at informasjonen rundt sametingsvalget har vært så dårlig. Da hun kom inn i stemmebåsen, fant hun ikke engang lista til det partiet hun skulle stemme på.

5. Gjør stor suksess i Bodø: - Vi har fått 400.000 kroner mer i støtte

I slutten av mai 2017 åpnet Røde Kors sitt nye prosjekt i Bodø. BUA er navnet, og er en utlånsordning hvor folk kan låne utstyr- helt gratis.

6. - Dagen jeg nesten døde

En snarvei fra fjellet endte i et fall på 8 meter for den da seks år gamle gutten, Marcus Vikse Johnsen. - Det føltes ut som at tiden sto stille

7. Prisøkning byr på utfordringer for studentene

Leieprisen i Mørkvedlia Studentpark gikk opp i sommer. Beboerne fikk ikke beskjed om prisøkningen, og dette har skapt en del problemer for de som bor der.

8. VBS med nytt bygg: - Det trengs i en by som vokser

I februar 2016 begynte byggefirmaet Ballstad Bygg med det som nå heter Leknestunet 15. Allerede i desember 2016 stod leilighetskomplekset ferdig.

9. Fra Forsvaret til sykepleierutdanning

Høsten 2014 begynte Adrian Johansen (25) på sykepleierutdanningen ved Nord Universitet. Nå er han ferdig utdannet og gleder seg til fast jobb.

10. Vår største frykt har blitt et faktum - I dag kom terroren til Bodø

11. Dette sier politiet etter terroren i Bodø

ØVELSE- ØVELSE- ØVELSE
    Fire norske gjerningsmenn stod bak terrorangrepet på Nord Universitet onsdag. En gisselsituasjon oppstod hvor seks ble drept, inkludert tre gjerningsmenn og rundt 30 ble skadet.

12. Se video fra politiets pressekonferanse

ØVELSE - ØVELSE - ØVELSE

13. Her kan du se dramaet som utspilte seg ved Nord universitet da terroren inntraff Bodø.

ØVELSE - ØVELSE - ØVELSE

Vi gjør oppmerksom på sterke bilder.

14. Terrorangrep i Bodø: Samtlige nødetater har rykket ut

ØVELS-ØVELSE-ØVELSE

15. TERROREN: - Vi hadde ikke nok blod!

ØVELSE- ØVELSE- ØVELSE
    Mørkved sykehus (MUS) gikk tom for blod i løpet av dagen. 20 av de 30 som kom inn var hardt skadet, og ambulanseflyene som fraktet pasienter måtte ta med seg blod tilbake.

16. TERROREN: Se pressemeldingen fra Nord universitet

17. Bodø kommune: - Vi følger situasjonen kontinuerlig

18. Se pressekonferansen fra Nordlandssykehuset

19. TERROREN: - Vi vet ikke hva som har skjedd

20. TERROREN: Elevene fra Fauske er funnet

ØVELSE-ØVELSE-ØVELSE
    De to savnede tiendeklassinger som ble meldt savnet på Nord Universitet er nå funnet, og er tilbake hos foreldrene sine.