1. Politiets hundepatrulje,en kjempeviktig ressurs.

  Vi ble med på en treningsdag med tre politibjetenter og deres firbeinte makker.

  Det er svært viktig at hundene er trent ofte og godt. - I mange tilfeller er politiet helt avhengige av hjelpen de får fra hundene sine, forteller politibetjent Kjell Johansen. 

 2. Universitetet går fram som godt eksempel innen kildesortering, dette følger ikke studentbarnehagen: - For kostbart

  Nord Universitet har med en rekke tiltak gjort sitt for å være god på kildesortering. Men hvorfor kildesorteres det ikke i studentbarnehagen, som også ligger under universitetet?

 3. Fikk se havets monstre

  En søndag i september fylles Mørkvedbukta opp med spente tilskuere, både store og små. Fisk og sjødyr i alle farger er dratt opp fra havets bunn for å vises frem.

 4. Elev: – Det er lettere for meg å konsentrere meg her

  St. Eystein skole ble startet opp i 2004, og er byens eneste katolske skole. På St. Eystein er det å utvikle karakter minst like viktig som karakterer.

 5. Tre personer fremstilt for varetektsfengsling etter knivstikking

  Onsdag formiddag ble tre personer fremstilt for varetektsfengsling etter knivstikking. Flere ble skadd i hendelsen i Bjørndalslia sist mandag.

 6. Partners in Wine

 7. Terskelen for å melde inn til barnevernet bør bli høyere

  For ti år siden undersøkte barnevernet 4000 bekymringsmeldinger fra barnehager og skoler i Norge. I 2016 var det nesten 10.000 meldinger. Er noen av disse meldingene unødvendige og skadelige for barna?

 8. Dette er Paradise Papers

  Dokumenter fra advokatfirmaet Appleby viser til flere forbindelser med skatteparadis. Forbindelsene omhandler politikere, kjendiser, monarker og store selskap på verdensbasis. Opplysningene viser også at DNB har 18 kontoer i Bermuda i de 13,4 millioner dokumentene som er blitt offentliggjort. 

 9. Svært grov overgrepssak

  En svært alvorlig overgrepssak pågår i Salten tingrett. Den tiltalte mannen skal ha forgrepet seg på seks personer. Noen var under 14 år og noen over, der i blant to samboere. Tiltalte erklærer seg ikke skyldig.  

 10. Mikael (21) har som mål å trene hver dag i et år: - Jeg ønsker å komme i bedre form

  Mikael Ytterstad (21) har som mål å trene 365 ganger i løpet av 2017. Han er nå i sluttfasen, og mener han selv har hatt godt av det

 11. Konrad (43) mistet alt – bestemte seg for å ta livet tilbake

  Konrad Johnsen snakker ut om rusavhengigheten og om den lange veien tilbake til livet. 

 12. Kuttet pris på frukt og grønt – nå inspirerer han andre

  Etter en lang og omdiskutert smågodt-krig har Coop-kjeden begynt å gjøre opprør. I stedet for å senke prisen på smågodt, kjører de priskrig på frukt og grønt.

 13. Mann i 20-årene erkjente bruk av narkotika

  Mandag morgen ble en person pågrepet på togstasjonen i Bodø.

 14. Flere unge faller ut

  En voksende gruppe unge i Nordland faller ut av både videregående skole og arbeidslivet. Selv om arbeidsledigheten har gått ned, fortsetter den å gå opp blant de under 30.

 15. Stjeles for flere millioner: - Det er et stort problem

  På City Nord opplever de tyveri daglig. Nettopp tok turen til senteret for å kaste lys på problemet.

 16. Rønvikjordene under press

  Nordland fylke vil bygge på dyrkbar mark. De inviterer konsulenter til å legge planer, men trenger klarsignal fra Bodø kommune før noe kan bygges. Samtidig kan bystyret velge å gi mer av Rønvikjordene tilbake til landbruk. 

 17. Vil sikre et grønnere Bodø for alle

  I en by som vokser raskt, blir det ekstra viktig å verne om det grønne, mener Bodø bystyre. Ny byplan skal verne grønne lunger.

 18. For selv hadde du sikkert aldri gjort det samme …

  Det er ganske enkelt å sitte på vår høye hest og se ned på dem som kommer fra et annet land. Vi skjønner jo tross alt hvordan de har det. Vi har bare ikke tenkt til å la noen andre kulturer og meninger ta plass i vår lille norske boble. 

 19. Kassandra fra Fauske håper å tale på Stortinget: - Jeg vil fremme dyrevelferd

  Kassandra Petsas er nyvalgt leder i Fauske Frp. Samtidig håper hun å få møte på Stortinget som partiets varamedlem fra Nordland.

 20. Bildeserie: Høstidyll på Finnkonnakken