1. Klare for Vinterfestuka

Til helgen braker det løs med Vinterfestuka i Narvik, med et fullspekket program til glede for både store og små.

2. Kongen på besøk

Lørdag ettermiddag var skogens konge på tur gjennom et boligområde på Aspmyra.

3. Styrker barnevernet i Nordland

Bodø er en av 24 kommuner i Nordland som får Barnevernstjenesten styrket. Bevilligningen på tre nye stillinger gjelder for to år.

4. Lader opp til en syk revy

Med fokus på de farligste sykdommene verden rundt, skal årets russerevy "Viruss" geleide publikum fra russens fødeår, 1992, til i dag.

5. Russen samlet inn 37 000

Søndag gikk russen fra dør til dør med bøsse for Kreftforeningen.

6. Klart for VM i skreifiske

I helga skal verdens beste skreifisker kåres i Svolvær i Lofoten

7. Stoler på myndighetene

Fumihide Kohori, som tidligere har vært utvekslingsstudent i Eidsvoll i Norge, er blant japanerne som stoler på myndighetene.

8. Flere personlige kristne blant unge

En ny undersøkelse viser at stadig flere ungdommer betegner seg som personlige kristne.

9. Opprettholder boliggarantien for Bodø-studenter

Universitetet i Nordland og Studentsamskipnaden i Bodø har blitt enige om å opprettholde boliggarantien også neste semester.

10. Rekordmange søker kulturstøtte

Nordland Fylkeskommune har bevilget 1,2 millioner kroner til et bredt spekter av ulike arrangementer og kulturprosjekter i Nordland. I år vil flere ha støtte enn noen gang tidligere.

11. Aktive feriedager i Nordlandshallen

Denne uken har skoleelever i alle aldre vært i full sving i Nordlandshallen. Organisasjonen Aktiv Hverdag har gitt et attraktivt tilbud til barn og unge i vinterferien.

12. Kronprins Haakon åpner universitetet

Kråkesølv, Halvdan Sivertsen og andre lokale artister står for underholdningen når kronprins Haakon offisielt åpner Universitetet i Nordland.

13. Ny forskning på ecstasy

Fann ingen bevis for at stoffet fører til hjerneskade.

14. Subway verdens største

Subway er nå verdens største restaurantkjede og presser McDonald's nedover lista.

15. Norske boksere skuffet over fortsatt proff-forbud

Tirsdag ble det bestemt på nytt. Proffboksing er fremdeles forbudt på norsk jord. Hos Bodø Bokseklubb mener de at det hindrer rekrutteringen.

16. Holbergprisen til tysk historiker

Holbergs internasjonale minnepris tildeles i år den tyske historikeren Jürgen Kocka.

17. Blir det flere eventyr?

Du må bestemme deg for om du ønsker å ta med bilen din på flere eventyr eller ikke. Og det litt brennkvikt!

18. – Godt å komme heim til Norge

Tarjei Bø er klar for å tyne ut sine siste krefter i Holmenkollen i helga.

19. Nervene under EU-kontroll

Mars er måneden da flest nordmenn leverer bilnøklene til EU-kontrollørene.

20. Blir straffa etter knivepisode

20-åring er dømd til 120 dagars fengsel.