1. Funnet omkommet i havet

To menn ble onsdag ettermiddag funnet omkommet i havet ved Grønnøy i Meløy.

2. Flere i politiet angrer på yrkesvalget

En ny undersøkelse viser at flere i politiet ikke ville valgt yrket om igjen dersom de fikk muligheten.

3. Full rulle på Mørkved Sykehjem

Mandag formiddag var det duket for Den Kulturelle Spaserstokken på Mørkved Sykehjem. I regi av Salten Kultursamarbeid braket det løs med musikalske 50-tallsklassikere, til stor begeistring for de fremmøtte.

4. Nytt lovforslag truer solariumsnæringen

25. april skal et lovforslag som om å innføre 18-års aldersgrense på solarium opp til høring i Stortinget.

5. Hunder og katter må få ormekur etter Sverigebesøk

I Sverige er det oppdaget en parasitt som potensielt kan forårsake alvorlig sykdom hos mennesker. Nå må alle norske hunder og katter som har oppholdt seg i Sverige behandles med ormekur.

6. Ønsker forandring i Bodø

Ole Hjartøy er Høyres ordførerkandidat i Bodø 2011.

7. Trafikkaos hos skatteetaten

Stor pågang på nettsidene fører til at man ikke får logget seg inn og sjekket skatteoppgjøret.

8. Elsker å være politisk ukorrekt

Tom Cato Karlsen er Fremskrittspartiets ordførerkandidat i Bodø.

9. Ønsker den tøffeste jobben i Nordland

Hild Marit Olsen er Arbeiderpartiets ordførerkandidat i Bodø 2011.

10. Får ikke sjekket selvangivelsen

Stor pågang fører til treghet hos Altinn.

11. Klare for Vinterfestuka

Til helgen braker det løs med Vinterfestuka i Narvik, med et fullspekket program til glede for både store og små.

12. Kongen på besøk

Lørdag ettermiddag var skogens konge på tur gjennom et boligområde på Aspmyra.

13. Styrker barnevernet i Nordland

Bodø er en av 24 kommuner i Nordland som får Barnevernstjenesten styrket. Bevilligningen på tre nye stillinger gjelder for to år.

14. Lader opp til en syk revy

Med fokus på de farligste sykdommene verden rundt, skal årets russerevy "Viruss" geleide publikum fra russens fødeår, 1992, til i dag.

15. Russen samlet inn 37 000

Søndag gikk russen fra dør til dør med bøsse for Kreftforeningen.

16. Klart for VM i skreifiske

I helga skal verdens beste skreifisker kåres i Svolvær i Lofoten

17. Stoler på myndighetene

Fumihide Kohori, som tidligere har vært utvekslingsstudent i Eidsvoll i Norge, er blant japanerne som stoler på myndighetene.

18. Flere personlige kristne blant unge

En ny undersøkelse viser at stadig flere ungdommer betegner seg som personlige kristne.

19. Opprettholder boliggarantien for Bodø-studenter

Universitetet i Nordland og Studentsamskipnaden i Bodø har blitt enige om å opprettholde boliggarantien også neste semester.

20. Rekordmange søker kulturstøtte

Nordland Fylkeskommune har bevilget 1,2 millioner kroner til et bredt spekter av ulike arrangementer og kulturprosjekter i Nordland. I år vil flere ha støtte enn noen gang tidligere.