1. A1 og DeLillos lagde folkefest i Bodø

A1 vant publikum med ”Ti tusen tommeltotta” på Vinterlyd. Se A1 synge "Ti tusen tommeltotta", og flere klipp fra konserten her!

2. Livsviktig svømmekurs i Bodø

Det er ofte fokus på hvor dårlig svømmeferdighetene er hos barn i grunnskolen. Nå tar også en del foreldre seg vann over hodet

3. Sammen mot kreft

Kreftforeningen holder i neste uke kurs for kreftrammede og pårørende.

4. Japan-besøk utsatt

Tirsdag skulle Jens Stoltenberg landet i Japan, men det offisielle besøket er utsatt.

5. Farlig radongass også i Bodø

Bodø er blant kommunene i landet med lavest radonmålninger. Likevel kan huset ditt være i faresonen.

6. 100.000 nekter å fylle bensin

På nettsamfunnet Facebook har nærmere 100.000 bilister blitt enige om å ikke fylle bensin fredag 18. mars. Dette skal være en protest mot de høye bensinprisene over hele landet.

7. Lykkelig med lavkarbo

For fem år siden begynte Lena Beatrice Aronsson på lavkarbodiett. Da veide hun 135 kg. I dag har hun kastet vekta, og har fokus på å leve det gode liv.

8. Strømbrudd førte til operasjonsvent

Mandag morgen forsvant strømmen i store deler av Bodø sentrum. Blant de strømbruddrammede var Nordland sentralsykehus.

9. Situasjonen kritisk rundt Fukushima Daiich anlegget

Situasjonen rundt atomreaktorene på kjernekraftverket Fukushima Daiich er fortsatt alvorlig og uavklart.

10. NRK Nordland ute av drift

NRK Nordland er rammet av strømbruddet som skjedde i morgentimene mandag.

11. Nytt mastergradstudie ved Universitetet i Nordland fra høsten av.

Fra høsten av vil det for første gang siden 2005 bli mulig å utdanne seg til logoped i Nord-Norge.

12. Holder skolepensum hemmelig

Dette er bøkene politiet ikke vil at du skal lese. Problematisk, mener Rød Ungdom.

13. Studenter i god behold

De tre utvekslingsstudentene fra UiN som studerer i Japan, er i god behold. Det berefter Stine Sørensen (21) på mail fra Fukuoka.

14. Ingen kontakt med norske studenter i Japan

Fredags kveld har det ikke lyktes UiN å komme i kontakt med de tre utvekslingsstudentene som befinner seg i Japan. Fredag formiddag lokal tid ble Japan rystet av et jordskjelv på 8,9 på Richters skala, som ble etterfulgt av tsunamibølger.

15. Flere mot oljeboring

Nye undersøkelser viser at flere er skeptiske til oljeboring utenfor Lofoten og Vesterålen, og flere av partiene vil ha fokus på oljeboring ved høstens kommunevalg.

16. Ny plan for Parken

Allerede fem måneder før Parkenfestivalen 2011 er store deler av programmet booket og annonsert. Parken har en ny plan, forteller produksjonssjef Gøran Aamodt.

17. Sikkerhetssystemet ikke på plass

Med et navn og et memorert flightnummer vil hvem som helst kunne komme seg gjennom sikkerthetskontrollen ved Bodø Lufthavn.

18. Får orden i sakene

Nytt nettsted skal gjøre det lettere å klage.

19. Bodø på 2. plass i bruken av angrepiller

Nordmenn topper tilfeldig-sex lista. Samtidig går nødprevensjonsbruken opp.

20. Oppretter Pårørendeskole i Bodø

Onsdag 9. mars arrangeres det for første gang på kommunalt nivå Pårørendeskole i Bodø. Dette er et unikt tilbud for pårørende av personer med demens.