1. Aktive feriedager i Nordlandshallen

Denne uken har skoleelever i alle aldre vært i full sving i Nordlandshallen. Organisasjonen Aktiv Hverdag har gitt et attraktivt tilbud til barn og unge i vinterferien.

2. Kronprins Haakon åpner universitetet

Kråkesølv, Halvdan Sivertsen og andre lokale artister står for underholdningen når kronprins Haakon offisielt åpner Universitetet i Nordland.

3. Ny forskning på ecstasy

Fann ingen bevis for at stoffet fører til hjerneskade.

4. Subway verdens største

Subway er nå verdens største restaurantkjede og presser McDonald's nedover lista.

5. Norske boksere skuffet over fortsatt proff-forbud

Tirsdag ble det bestemt på nytt. Proffboksing er fremdeles forbudt på norsk jord. Hos Bodø Bokseklubb mener de at det hindrer rekrutteringen.

6. Holbergprisen til tysk historiker

Holbergs internasjonale minnepris tildeles i år den tyske historikeren Jürgen Kocka.

7. Blir det flere eventyr?

Du må bestemme deg for om du ønsker å ta med bilen din på flere eventyr eller ikke. Og det litt brennkvikt!

8. – Godt å komme heim til Norge

Tarjei Bø er klar for å tyne ut sine siste krefter i Holmenkollen i helga.

9. Nervene under EU-kontroll

Mars er måneden da flest nordmenn leverer bilnøklene til EU-kontrollørene.

10. Blir straffa etter knivepisode

20-åring er dømd til 120 dagars fengsel.

11. A1 og DeLillos lagde folkefest i Bodø

A1 vant publikum med ”Ti tusen tommeltotta” på Vinterlyd. Se A1 synge "Ti tusen tommeltotta", og flere klipp fra konserten her!

12. Livsviktig svømmekurs i Bodø

Det er ofte fokus på hvor dårlig svømmeferdighetene er hos barn i grunnskolen. Nå tar også en del foreldre seg vann over hodet

13. Sammen mot kreft

Kreftforeningen holder i neste uke kurs for kreftrammede og pårørende.

14. Japan-besøk utsatt

Tirsdag skulle Jens Stoltenberg landet i Japan, men det offisielle besøket er utsatt.

15. Farlig radongass også i Bodø

Bodø er blant kommunene i landet med lavest radonmålninger. Likevel kan huset ditt være i faresonen.

16. 100.000 nekter å fylle bensin

På nettsamfunnet Facebook har nærmere 100.000 bilister blitt enige om å ikke fylle bensin fredag 18. mars. Dette skal være en protest mot de høye bensinprisene over hele landet.

17. Lykkelig med lavkarbo

For fem år siden begynte Lena Beatrice Aronsson på lavkarbodiett. Da veide hun 135 kg. I dag har hun kastet vekta, og har fokus på å leve det gode liv.

18. Strømbrudd førte til operasjonsvent

Mandag morgen forsvant strømmen i store deler av Bodø sentrum. Blant de strømbruddrammede var Nordland sentralsykehus.

19. Situasjonen kritisk rundt Fukushima Daiich anlegget

Situasjonen rundt atomreaktorene på kjernekraftverket Fukushima Daiich er fortsatt alvorlig og uavklart.

20. NRK Nordland ute av drift

NRK Nordland er rammet av strømbruddet som skjedde i morgentimene mandag.