1. Holder skolepensum hemmelig

Dette er bøkene politiet ikke vil at du skal lese. Problematisk, mener Rød Ungdom.

2. Studenter i god behold

De tre utvekslingsstudentene fra UiN som studerer i Japan, er i god behold. Det berefter Stine Sørensen (21) på mail fra Fukuoka.

3. Ingen kontakt med norske studenter i Japan

Fredags kveld har det ikke lyktes UiN å komme i kontakt med de tre utvekslingsstudentene som befinner seg i Japan. Fredag formiddag lokal tid ble Japan rystet av et jordskjelv på 8,9 på Richters skala, som ble etterfulgt av tsunamibølger.

4. Flere mot oljeboring

Nye undersøkelser viser at flere er skeptiske til oljeboring utenfor Lofoten og Vesterålen, og flere av partiene vil ha fokus på oljeboring ved høstens kommunevalg.

5. Ny plan for Parken

Allerede fem måneder før Parkenfestivalen 2011 er store deler av programmet booket og annonsert. Parken har en ny plan, forteller produksjonssjef Gøran Aamodt.

6. Sikkerhetssystemet ikke på plass

Med et navn og et memorert flightnummer vil hvem som helst kunne komme seg gjennom sikkerthetskontrollen ved Bodø Lufthavn.

7. Får orden i sakene

Nytt nettsted skal gjøre det lettere å klage.

8. Bodø på 2. plass i bruken av angrepiller

Nordmenn topper tilfeldig-sex lista. Samtidig går nødprevensjonsbruken opp.

9. Oppretter Pårørendeskole i Bodø

Onsdag 9. mars arrangeres det for første gang på kommunalt nivå Pårørendeskole i Bodø. Dette er et unikt tilbud for pårørende av personer med demens.

10. Kaster 40 000 bøker i året

I fjor vart om lag 60-70 000 bind send frå bibliotek rundt om i landet til Nasjonalbiblioteket i Mo i Rana. Over halvparten gjekk i søppeldunken.

11. Bookingflause hos Stand Up Norge

En feil hos Stand Up Norge er årsaken til at komikeren Terje Sporsem ikke var til stede på Samfunnet mandag kveld.

12. 75 millioner på kvinnedagen

Regjeringen bevilger 75 millioner kroner til kampen mot ufrivillig deltidsarbeid.

13. "Bjerka" sank til bunns ved kai

Fiskeskøyta "Bjerka" lå rolig til kais i Andenes i morgentimene tirsdag. Ikke lenge etterpå lå den på bunn.

14. Har du sett dette skiltet?

Dette skiltet betyr "gang -og sykkelvei", og gjelder for området mellom Torggården, Samfunnet og kantina ved UiN. Parkerer du inne på dette området kan du få bot!

15. Sukkersnø gjør at det raser

Flere snøskred og kraftig vind har preget værbildet i Norge dette vinterhalvåret. Nordland er ikke noe unntak.

16. Prøver seg som journaliststudenter

Tre elever fra Saltdal videregående skole besøker denne uken journalistikkstudiet ved Universitetet i Nordland (UiN).

17. Telefonselgere skremmer med radongass

Folk får beskjed om at det er funnet høye randonverdier i områdene rundt husene deres.

18. Nå braker det løs igjen

Store deler av Norge må forberede seg på storm.

19. Dårlig langtidsvarsel for Nordland

Den kraftige vinden har kommet for å bli.

20. Slik skal Bodø/Glimt reddes

Regnskapstallene fra 2010 viser at Bodø/Glimt tok med seg et underskudd på 6,8 millioner kroner inn i 2011. Glimts styre har likevel ambisjoner om å sikre plussresultat om få år.