1. Nå braker det løs igjen

Store deler av Norge må forberede seg på storm.

2. Dårlig langtidsvarsel for Nordland

Den kraftige vinden har kommet for å bli.

3. Slik skal Bodø/Glimt reddes

Regnskapstallene fra 2010 viser at Bodø/Glimt tok med seg et underskudd på 6,8 millioner kroner inn i 2011. Glimts styre har likevel ambisjoner om å sikre plussresultat om få år.

4. Kan bli ny oljerekord

Oljeprisen har den siste tiden virkelig vært i medfart og er på vei mot gamle høyder.

5. Manglende kampvilje

Det blir stadig færre 8.mars-patrioter.

6. Optimisme på Helligvær

Løvetanna Barnehage  i  Helligvær har aldri gitt et tilbud til så mange barn som nå.

7. Posten skal frem

På Helligvær utenfor Bodø er det 365 øyer. Tor-Inge Olaussen er postmannen som knytter øyværet sammen.

8. Gamle og nye metoder for å øke valgdeltakelse

Bydelspolitikere og velgere er stort sett enige i at stands og e-valg kan øke valgdeltagelse ved Kommune- og Fylkestingsvalg.

9. Nordlands-skolen under gjennomsnittet

10. Nordland tilbake til 1950-tallet

11. - Nordland skal bli attraktivt

Nordland fylke skal nå satse tungt på oppussing av offentlige områder i byer og tettsteder.

12. Må reise 100 km for tannlege

Flere i Andøy kommune må reise 100 km til Sortland for å få tannlegebehandling. - Situasjonen er helt uholdbar, sier ordfører Jonni Solsvik.

13. video!

sdzcbed