1. VIDEO: Nettopp utfordrer Glimt

  Journaliststudentene ved Nord Universitet tok turen til Aspmyra Stadion for å finne ut hvem av Glimt-spillerne som er mest treffsikker.

 2. Keiservarden som turmål

  Fjellturen med utsikt over Bodø og Lofotveggen, noe som gjør det til et av Bodø's mest besøkte friluftsattraksjon. At Keiservarden er bynær, gjør at turen kan gjennomføres av de fleste.

 3. Bodøstudentenes Idrettslag tibyr: Aktiviteter for alle

  Bodøstudentenes Idrettslag har mange aktivitetsmuligheter for studentene ved Nord universitet. Flere av aktivitetene finner sted i Mørkvedhallen. 

 4. Mange millioner  til idrett og friluftsliv

  De siste fem årene har Bodø kommune gjort investeringer på rundt 417 millioner kroner til idrett, nærmiljø og friluftsliv. En av de største investeringene denne perioden var bygging av klatrehall i Mørkvedhallen  til 70 millioner. 

 5. Med angsten i ryggsekken

  - Virkeligheten for meg har vært å våkne hver dag med vondt i magen og ha en klump som bare vokser seg større og større.

 6. Skateboarding: fra ulovlig bakgateøvelse til OL-gren

  Skatesporten i Norge står på rampen, på vei inn i en helt ny æra. Den har blitt anerkjent som idrett. Hva betyr det for dem som har elsket sporten helt fra dengang rullebrett betød tilsnakk av politiet? Kan den nye statusen føre til at skatinga "mister seg sjøl"?

 7. Nettopp tester Keiservarden

  Hvilke fjell bør man oppsøke når man kommer til Bodø? Som relativt ny i Bodø, fant jeg ut at Keiservarden var på topp både på TripAdviser og blant folk flest i byen. Men hvorfor heter den egentlig Keiservarden? 

 8. En fjelltopp i fyr og flamme

  Vakker fjellnatur, deilige høstfarger og behagelige lyder fra bekkesildring er noe av hva du kan oppleve på vei til Finnkonnakken. Den nydelige utsikten kan gi deg det perfekte instagrambildet - men pass deg for mørket.

 9. Talentutviklingen må revolusjoneres

  Er det feil og lage et eget lag for de som er best i fotball? Island er et prakteksempel på at dersom man vil oppnå noe internasjonalt med landslaget sitt, så må det gjøres grep allerede når barna er i 5-6-årsalderen.

 10. Mikael (21) har som mål å trene hver dag i et år: - Jeg ønsker å komme i bedre form

  Mikael Ytterstad (21) har som mål å trene 365 ganger i løpet av 2017. Han er nå i sluttfasen, og mener han selv har hatt godt av det

 11. Har trent boksere i 31 år - vurderer å gi seg

  Rockemusikken på anlegget spilles på fullt volum mens utøvere i alle aldre sparrer sammen. En stemme med kraftig røst overdøver musikken med tydelige instruksjoner. Stemmen tilhører boksetreneren Jan Myhre. Han har trent Bodø Bokseklubb siden den startet i 1986. 

 12. - Vi er utrolig fornøyd med årets sesong.

  Bodø/Glimt hadde full kontroll mot Ull/Kisa og vant 5-2 på Jessheim stadion. Nå taler bare teorien imot at Aasmund Bjørkans menn rykker opp. 

 13. Bildeserie: Høstidyll på Finnkonnakken

 14. Så mye skal til for at Glimt IKKE rykker opp

  Hele Bodø jubler for en fantastisk sesong, og søndag inviterer laget til opprykksfest mot Florø.

 15. Glimt jakter Eliteserien - i morgen møter de Ull/Kisa borte

  Det nærmer seg slutten av årets sesong, og med 6 kamper igjen å spille er Bodø/Glimt nærmere opprykk enn noen gang denne sesongen. 

 16. Nytt bookingsystem for DNTs turisthytter: Endelig i Salten

  Den Norske Turistforening har det siste året jobbet med å teste et nytt bookingsystem for turisthytter. Frem til nå har det bare vært mulig å booke Markahyttene i Oslo, men nå skal også resten av landets turisthytter med, inkludert de i Bodø og omegn.

 17. Ofret alt for Europa-eventyr

  Før årets sesong dukket det opp en ukjent brasilianer på Glimt-trening. Ti år tidligere forlot han familien sin for å satse på fotballen, fjorten år gammel. Dette er historien om en ung gutt med ambisjoner som valgte å følge drømmen sin.

 18. -Vi skal spille i eliteserien til neste år

   Glimt tok tak om kampen allerede fra start, og styrte så å si alt som skjedde på Aspmyra. De var likevel ikke i stand til å sette ordentlig press mot Tromsdalenmålet.  Noen få halvsjanser var det beste som kom ut av omgangen.

 19. Jonassen på skolebenken

  Emil Jonassen har gjort sakene sine bra siden han kom til Bodø/Glimt fra Odd i forkant av 2016-sesongen. I høst gikk Skiensgutten tilbake til skolebenken for å ta fatt på et årsstudium i idrett.

 20. Glimt vil tilbake på vinnersporet - tirsdag kommer TUIL på besøk

  Det er duket for et nordnorsk oppgjør når de gule tar imot Tromsdalen på Aspmyra stadion tirsdag 19. september.