1. Finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær!

  "Rød i kinnan, vind i håret, frisk i kroppen heile året!" Maskinisten Friluftsbarnehage bruker Bodømarka året rundt. De legger vekt på TRYGGHET, TID OG NATUR, og bruker naturen som en læringsarena. 

 2. Nå er det nok Per-Mathias

  KOMMENTAR: De norske landslagsherrene i fotball har siden oktober i fjor spilt ti kamper.  Norge har tapt syv av dem. Totalt har Norge tapt 16 av 32 kamper siden Per Mathias Høgmo tok over som landslagssjef for rundt tre år siden. Høgmo spør om mer tid og bruker ord som “utvikling” og “prosess”. 

 3. Bruken av personlig trener øker

  Bruk av personlig trener blir mer og mer populært, og søkertallene for utdanning innen dette fagfeltet stiger.

 4. Et unikt avstandsforhold

  Livet som fotballsupporter er som kjent en berg-og-dalbane i gleder og sorger. Vi fulgte to av byens mest dedikerte fans en helt spesiell kveld.  

 5. Økt medlemspris

  BOSI- Bodø Studentenes Idrettslag øker medlemsprisen fra 300 kroner i semesteret til 500 kroner. Detter har derimot ikke gitt noe utslag på antall medlemmer. 

 6. fdølkjasødklfjasdlfk

 7. – Vilt, vakkert og rått

  Hva går egentlig orienteringssporten ut på?

 8. Voksende interesse i Bodøs squashmiljø

  I lengre tid har det vært vekst blant medlemmene i Bodø Squashklubb. Storbrann i nye treningslokaler har derimot satt en støkk i utviklingen. Vi tok temperaturen på en stadig voksende treningstrend.

 9. Er dommerstandarden i Norge for dårlig?

 10. Kan man si til en 10-åring at han ikke er god nok?

 11. Engasjement for boksing

  Tirsdag ettermiddag møtte en variert gjeng opp i kjellerlokalene til Bodø Bokseklubb for å delta på oppstarten av bokseskolen.

 12. - Mangel på turnhall begrenser talenter

  Oppkjøring til Norgesfinale står for tur, men turnutøverne i Bodø må reise vekk om de skal trene på alle øvelser.

 13. Er turning en jentesport?

  Sondre Moan Mikalsen (17) er en av guttene som turner for Bodø Gym og Turn. En oppfatning han har gjort seg er at mange gutter ikke tør å bli turnere i fare for mobbing.

 14. Cheerleading blir stadig større i Norge

  Hver uke trener North Nova Cheerleaders i Stordalshallen i Bodø. En vanlig trening bærer preg av tunge løft, luftige svev og noen fall.

 15. Bodømarkas beste venner

  Bodø er en by rik på naturopplevelser. Det er tilrettelagte turer og oppmerkede stier spredt ut over hele kommunen. Vi kan takke Bodømarkas Venner for mye av dette.

 16. - Kroppspress er vår tids folkesykdom

  Det å dra på treningssenteret og fullføre en god treningsøkt skal få en til å føle seg bra, både fysisk og psykisk. Hva gjør man da når fokuset på "den perfekte kroppen" er så stort, at en ikke føler seg fit nok til å trene i offentlighet?

 17. Kom deg ut på tur!

  Årlig arrangeres mer enn 200 fellesturer av BOT, og nettopp.uin.no var med på tur på den store "Kom deg ut dagen" for å føle på turgleden blant unge og voksne.

 18. Bodø/Glimt-spillernes kampritualer

  Flere av fotballspillerne i Bodø/Glimt gjennomfører ritualer før de skal spille kamp. Ifølge  Dagmar Dahl, som underviser i idrettspsykologi ved Universitetet i Nordland, er dette vanlig blant toppidrettsutøvere og kan gi trygghet i stressende situasjoner. 

 19. Er det nok bredde i breddeidretten?

 20. Bra oppmøte på årets første baskettrening

  BOSI- Basket hadde sin første trening tirsdag 8. september og oppmøte var veldig bra. Men Runar Kristensen (24) håper at flere vil være med fremover.