1. Engasjement for boksing

  Tirsdag ettermiddag møtte en variert gjeng opp i kjellerlokalene til Bodø Bokseklubb for å delta på oppstarten av bokseskolen.

 2. - Mangel på turnhall begrenser talenter

  Oppkjøring til Norgesfinale står for tur, men turnutøverne i Bodø må reise vekk om de skal trene på alle øvelser.

 3. Er turning en jentesport?

  Sondre Moan Mikalsen (17) er en av guttene som turner for Bodø Gym og Turn. En oppfatning han har gjort seg er at mange gutter ikke tør å bli turnere i fare for mobbing.

 4. Cheerleading blir stadig større i Norge

  Hver uke trener North Nova Cheerleaders i Stordalshallen i Bodø. En vanlig trening bærer preg av tunge løft, luftige svev og noen fall.

 5. Bodømarkas beste venner

  Bodø er en by rik på naturopplevelser. Det er tilrettelagte turer og oppmerkede stier spredt ut over hele kommunen. Vi kan takke Bodømarkas Venner for mye av dette.

 6. - Kroppspress er vår tids folkesykdom

  Det å dra på treningssenteret og fullføre en god treningsøkt skal få en til å føle seg bra, både fysisk og psykisk. Hva gjør man da når fokuset på "den perfekte kroppen" er så stort, at en ikke føler seg fit nok til å trene i offentlighet?

 7. Kom deg ut på tur!

  Årlig arrangeres mer enn 200 fellesturer av BOT, og nettopp.uin.no var med på tur på den store "Kom deg ut dagen" for å føle på turgleden blant unge og voksne.

 8. Bodø/Glimt-spillernes kampritualer

  Flere av fotballspillerne i Bodø/Glimt gjennomfører ritualer før de skal spille kamp. Ifølge  Dagmar Dahl, som underviser i idrettspsykologi ved Universitetet i Nordland, er dette vanlig blant toppidrettsutøvere og kan gi trygghet i stressende situasjoner. 

 9. Er det nok bredde i breddeidretten?

 10. Bra oppmøte på årets første baskettrening

  BOSI- Basket hadde sin første trening tirsdag 8. september og oppmøte var veldig bra. Men Runar Kristensen (24) håper at flere vil være med fremover.

 11. Dagen gryr for Solnedgang FK

  Et nytt futsallag, opprettet og bestående av studenter ved UIN, skal fra høsten av utfordre førstedivisjonslagene i Nordland.

 12. Slik trener en av Norges sterkeste

  Sebastian skal for første gang delta på Arnold Classic Europe 2015.

 13. Midt i blinken-familie

  Brunes/Ellingsen-klanen er alle engasjerte i Bodø Østre Skytterlag (BØS). Familien reiser land og strand for å konkurrere mot andre - og mot hverandre.

 14. Her får hestene være hester

  Mange rideskoler har i det siste fått mye kritikk i sosiale medier for hvordan skolehestene blir behandlet. Et av argumentene som blir brukt mot rideskolene er at hestene blir brukt unaturlig mange timer om dagen. Litt utenfor Bodø ligger Stall Valle og her får rideskolehestene være hester.

 15. Kontaktsport på hjul

  På inntakstreningen til Bodø Roller Derby er det mye fall, men også mye latter, når ti nye jenter skal teste ferdighetene sine på åtte hjul.

 16. Selvtilliten øker for Glimt

  Bodø/Glimt har denne sesongen kjempet seg fra nedrykksplass til midten av tabellen, og dette er noe som gir både glede, tro og selvtillit for spillere og trenere i Glimt. Sist søndag tok de i mot Sarpsborg 08 på Aspmyra.

 17. StudentKRIK i Bodø

  StudentKRIK i Bodø er studenter og unge voksne som samles en gang i uken å kombinerer fysisk aktivitet, sosialisering og tro.

 18. - De verste skadene bruker å være et og annet skrubbsår

  Bjørn Vegard Skogsaas (23) er en hobbysyklist fra Mosjøen, som er bosatt i Bodø. Nylig fikk han erfare at det ikke bare er småskader man får når man sykler i terreng. 

 19. Gode framtidsutsikter for Tusenhjemmet Bodø AS

  Tidligere i år så fremtiden til kulturinstitusjonen Tusenhjemmet Bodø AS mørk ut. Nå håper de at et nytt generasjonsprosjekt vil skape økt engasjement og løfte huset inn i en ny tid.

 20. Danseglede uten like

  Danserne i gruppen FUNK fra Bodø kan virkelig kunsten å vise hva ekte danseglede er. Nå har gledessprederne danset seg over første hinder i talentkonkurransen Norske Talenter.