1. Dagen gryr for Solnedgang FK

  Et nytt futsallag, opprettet og bestående av studenter ved UIN, skal fra høsten av utfordre førstedivisjonslagene i Nordland.

 2. Slik trener en av Norges sterkeste

  Sebastian skal for første gang delta på Arnold Classic Europe 2015.

 3. Midt i blinken-familie

  Brunes/Ellingsen-klanen er alle engasjerte i Bodø Østre Skytterlag (BØS). Familien reiser land og strand for å konkurrere mot andre - og mot hverandre.

 4. Her får hestene være hester

  Mange rideskoler har i det siste fått mye kritikk i sosiale medier for hvordan skolehestene blir behandlet. Et av argumentene som blir brukt mot rideskolene er at hestene blir brukt unaturlig mange timer om dagen. Litt utenfor Bodø ligger Stall Valle og her får rideskolehestene være hester.

 5. Kontaktsport på hjul

  På inntakstreningen til Bodø Roller Derby er det mye fall, men også mye latter, når ti nye jenter skal teste ferdighetene sine på åtte hjul.

 6. Selvtilliten øker for Glimt

  Bodø/Glimt har denne sesongen kjempet seg fra nedrykksplass til midten av tabellen, og dette er noe som gir både glede, tro og selvtillit for spillere og trenere i Glimt. Sist søndag tok de i mot Sarpsborg 08 på Aspmyra.

 7. StudentKRIK i Bodø

  StudentKRIK i Bodø er studenter og unge voksne som samles en gang i uken å kombinerer fysisk aktivitet, sosialisering og tro.

 8. - De verste skadene bruker å være et og annet skrubbsår

  Bjørn Vegard Skogsaas (23) er en hobbysyklist fra Mosjøen, som er bosatt i Bodø. Nylig fikk han erfare at det ikke bare er småskader man får når man sykler i terreng. 

 9. Gode framtidsutsikter for Tusenhjemmet Bodø AS

  Tidligere i år så fremtiden til kulturinstitusjonen Tusenhjemmet Bodø AS mørk ut. Nå håper de at et nytt generasjonsprosjekt vil skape økt engasjement og løfte huset inn i en ny tid.

 10. Danseglede uten like

  Danserne i gruppen FUNK fra Bodø kan virkelig kunsten å vise hva ekte danseglede er. Nå har gledessprederne danset seg over første hinder i talentkonkurransen Norske Talenter.

 11. Nytt og spennende turmål i Rana

  Etter en ikke fullt så varm sommer, kom også høsten tidlig til Nordland. En morgen i slutten av august, dro to av de som stod bak idéen for Lapplia, til det nye turmålet for å fortsette på prosjektet.

 12. Bandygutta ser frem mot ny sesong og sluttspill.

  I en av salene i Bankgata Flerbrukshall i Bodø trenes det frem mot en ny sesong. Bodø Innebandys herrelag har høye ambisjoner frem mot den forestående innebandysesongen, der det spilles for å komme til sluttspill.

 13. Ny seier for formlaget fra nord

  Trond Olsen sendte Sarpsborg 08 ned i bunnstriden, med et drømmetreff av de sjeldne.

 14. Ungt danseengasjement

  På tross av presset mot ballsport er det fremdeles stor interesse for dans i Bodø. Både gutter og jenter danser hos Pias Ballettstudio. Hanna Kasprzycka og Gina Valebrokk syntes det er gøy å danse.

 15. - Vårt slagord er «morsomt og inkluderende»

  Christian Didriksen i IK Grand er daglig leder for Grand Extra FFO. Et fritidstilbud for unger som bidrar til en aktiv hverdag, og leksehjelp.

 16. -Vi kan bli et av Norges aller beste juniorlag

  Trener for Bodø/Glimt 2 Julian Madsen,

  har troen på at Glimt vil få et juniorlag helt i norgestoppen.

 17. Bodøjente klar for NM i Pole Sport

  Gøril Synnøve Johansen (21) fra Bodø brenner for den voksende sporten poledance. I neste måned skal hun delta i proffklassen i NM. Se video fra kvalifiseringen nederst i saken!

 18. I helgen sparkes Nord-Norges største bedriftsturnering i gang

  Bib cup er en av landets største turneringer innenfor bedriftidretten og i helgen eksploderer det i Bodø spektum

 19. Squash-interessen øker i Bodø

  Bodø Squashklubb ble nødt til å starte på nytt med blanke ark, men opplever allerede stor pågang fra nye og gamle squashentusiaster.

 20. Når livet handler om meter per sekund

  Orkan. Enorme ødeleggelser. Vindkast opp mot 40 meter i sekundet. Det var dette som ventet på oss i fjellet, som vi fryktet. Og det var vinden som vant.