Nytt treningssenter i Bodø sentrum trekker stor oppmerksomhet:- Det har vært en knallstart

Det hele startet i juli med oppussing, nå er dørene endelig åpen.

Bodø har fått et nytt treningssenter som har skapt stor lidenskap i byen. Med en sentral beliggenhet og en imponerende satsning har senteret raskt blitt den nye omtalen innen treningssenterbransjen. Vi har tatt en nærmere titt på hva som gjør dette senteret spesielt, og hva vi kan forvente av det.

Veldig god plass for å trene i fred. Foto: Sidad Chooly

Senteret har vært en lenge etterlengtet drøm for eierne, og da den perfekte lokasjonen ble tilgjengelig midt i Bodø sentrum, kunne de ikke si nei. Responsen på åpningen har vært eksepsjonell, med stor interesse fra treningsentusiaster og nysgjerrige sjeler.

- Det har vært en knallstart som har satt senteret i fokus som den nye trenden i Bodø, vi er meget stolte av å ha åpnet det råeste treningssenteret i Bodø, forteller Nilsen.

Så hva er det som gjør dette senteret unikt?

-  Senteret er en del av en ny satsningsmodell, med et mål om å tilby det beste utstyret som markedet har å by på. Det er utstyrt med toppmoderne treningsapparater og fasiliteter, og vi legger vekt på kvalitet og variasjon i treningstilbudet, forteller Daglig leder Thomas Nilsen.

Påkostet senter

Men det som virkelig skiller dette senteret fra konkurrentene er deres treningskonsept. De tilbyr trening til en rimelig pris uten binding.

-  Medlemmer har muligheten til å trene i umiddelbar nærhet til hjemmet sitt og kan også bruke sitt medlemskap på flere av andre lokasjoner spredt over hele Nord-Norge. Dette gir en unik fleksibilitet og tilgang til høykvalitetstrening uansett hvor man befinner seg i regionen, forteller entusiasten.

Hvor mye er brukt på dette senteret?

- En betydelig investering har vi gått inn med i etableringen av dette senteret. Vi har en total kostnad på nesten 30 millioner kroner. Dette inkluderer kjøpet av de lokalene, vi sparer ikke på noe, vi skal levere det beste til våre medlemmer, sier en fornøyd eier.

En fornøyd eier tok seg en god prat med avisen. Foto: Sidad Chooly

Konkurransemarked  

I et konkurranseintensivt marked som Bodø vet eierne at veien til suksess ligger i å opprettholde kvalitet og yte god service over tid. De er fast bestemt på å bygge opp gode kunder som setter pris på deres tilbud og omsorg.

- Med hele 62 treningssentre spredt over hele Nord-Norge, fra Vadsø i nord til Brønnøysund i sør, er dette senteret en del av en større kjede som dekker et betydelig geografisk område. Dette gir medlemmer muligheten til å utforske ulike steder og varierte treningsmuligheter innenfor samme medlemskap, sier Thomas Nilsen.

Det nye treningssenteret i Bodø sentrum har allerede fanget interessen til byens innbyggere, og det ser ut til å ha en lys fremtid foran seg. Med fokus på kvalitet, tilgjengelighet og et sterkt engasjement for å levere topp service, er dette senteret godt posisjonert for å bli et sentralt sted for treningsentusiaster i Bodø.

-  Det vil bli spennende å følge utviklingen i tiden som kommer, avslutter en smilende Nilsen.

Påkostet treningssenter i midten av Bodø sentrum. Foto: Sidad Chooly

Fornøyd medlem

Anton Gabriel (26) med en opprinnelse fra Romania, har nylig flyttet fra Tyskland for å jobbe som kokk her i Bodø. Romanesen tok seg tid med en liten prat med oss når vi var innom for å sjekke ut det nye senteret.

Fokusert treningsentusiast liker det nye konseptet til Feel24. Foto: Sidad Chooly

- Jeg liker dette senteret virkelig, alt er nytt med fantastiske apparat. Jeg kommer ikke til å bytte treningssenter for her trives jeg veldig godt, forteller Anton.

Kommer du til å anbefale dine venner dette senteret?

- Det har jeg allerede gjort, avslutter Anton Gabriel.

Anton Gabriel 26 år fra Romania. Foto: Sidad Chooly

Bemanning

Jacob Fjeldberg jobber som senterleder på i vestbyen, men var innom for å hjelpe til på det nye senteret.

- Jeg kommer hit for å hjelpe til av å til med bemanning. Dette er et nydelig senter som er noe av det råeste jeg har vært på, forteller Fjeldberg.

Hva får dere høre fra folk om senteret?

- De blir positiv overrasket over hvor bra senteret er, og sier de synes det er helt rått konsept, avslutter Fjeldberg.

Jacob Fjeldberg forbereder dagen på jobb. Foto: Sidad Chooly