På topp etter seier mot Strømsgodset

Bodø/Glimt tok tilbake førsteplassen på tabellen i Eliteserien etter helgas kamp.

Søndag møttes Bodø/Glimt og Strømsgodset til kamp på Aspmyra.

VAR-situasjon

Etter ett minutt med spill, setter Tobias Gulliksen ballen i mål. Først blir målet annullert etter offside, før VAR konkluderer med at Gulliksen befant seg onside, og Glimt leder dermed 1-0 etter ett minutt.

Før pause blir det lagt til to tilleggsminutter.

I det 59'ende minuttet setter Ulrik Saltnes ballen i mål for de gule, og stillingen øker til 2-0 for hjemmefavorittene.

Gult kort til Bodø/Glimt

Etter 72 minutter på banen får Amahl Pellegrino gult kort etter å ha kastet seg for sent inn i en takling på Strømsgodsets Stenevik. Pellegrino har hittil fått fire gule kort denne sesongen, og får dermed ikke spille kamp mot Molde neste helg.

– Jeg synes ikke det er gult kort, men det er noen som tydeligvis vil ha headlines. Det er frustrerende, for taklingen er bare et soleklart frispark, men ikke noe mer, sier Pellegriono i en uttalelse til Avisa Nordland.

Videre forteller han at han opplever det som synd og bittert, men at laget vil klare seg fint med mange gode spillere i kampen borte mot Molde.

Før kampen blåses av legges det til tre ekstraminutter, og hjemmelaget vinner og tar tilbake førsteplassen på tabellen. Dette etter at Viking tapte søndagens kamp mot Molde.