Vagner Love til FC Midtjylland

Love is in the air, Midtjylland og Vagner Love (37) har inngått en kontrakt som strekker seg til utgangen av sesongen 2021/22.

Midtjylland har over lengre tid slitt med at angrepsspillerne scorer for få mål. Ved å nå signere Vagner Love satser en på at angrepsproblemene skal løsne. Daniel Thorsted mangeårige fan av Midtjylland forteller at han kun er positivt innstilt til nyervervelsen. Ved å signere Vagner love får man en spiller som har scoret i alle klubber han har vært i, samtidig som det er et kjent navn for mange som gjør at den kommersielle avdelingen får en god inntjening. Den eneste tingen som taler imot Vagner er alderen han har jo tross alt blitt 37 år gammel.

Vagner loves erfaringer

Vagner love dro som 20 åring til Russland og husker godt hvordan de eldre i CSKA Moskva hjalp ham å finne seg til rette både på og utenfor banen, forteller han til FCM. Nå vil han selv bruke sin erfaring til å hjelpe de yngre i FC Midtjylland. Midtjylland har de seneste år signerte flere brasilianske spillere og er nå opp i et antall på syv stykker. Ved at det er så mange av samme nasjonalitet, mener vagner at bare er et pluss som gjør at han vil fortere vil finne seg til rette i klubben.

Vagner Love i spill for Corinthians. Foto: A.PAES/ shutterstock.com