1. Bildeserie fra Øvelse Nord 2018

NB: Inneholder sterke bilder

2. Ekspert: Eksplosjon nærmest umulig

Forsker ved SINTEF, Per Magne Einang, sier til Nettopp at en eksplosjon i maskinrommet på MF Værøy er nærmest umulig.

3. RITS deltok i redningsaksjonen

Etter en ny oppblussing av brannen, måtte det forsterkninger til for å få slukket flammene.

4. Dramatikk i Fauske

Skadd person i Fauske

Øyenvitner forteller om 16 skadde i Fauske, samt nedkjølte personer i snøen.

5. Bekreftet: 2 personer omkommet og 30 personer skadet

Redningsmannskap på MF Værøy

Politiet bekrefter i en pressemelding kl. 12:45 at to personer har omkommet etter eksplosjonen på bilferga.

6. Ulykkesbåten tilhører Torghatten Nord

En av fergene til Norges største transportkonsern var involvert i en ulykke onsdag morgen.

7. 30 personer evakuert til mottakssenter på Mørkved

Mørkvedbukta:
    Politiet og flere er stasjonert i Mørkvedbukta, herfra er 30 personer evakuert.

Leder for evakuering senteret Harald Otto Jakobsen kan fortelle at 30 personer er blitt evakuert til mottakssenteret her på Mørkved.

8. AKKURAT NÅ: Brannen er slukket

Redningsarbeidere på MF Værøy

9. VIDEO: Sea King ankommer MF Værøy

_MG_9775
    Sea King
  10. Flere skadde er fraktet til Mørkved universitetssykehus

Helikopter:
    Første helikopter ankommer Mørkved universitetssykehus.

Etter eksplosjonen på MF Værøy er det flere som blir fraktet til universitetssykehuset på Mørkved. Første pasient ankom i ambulanse.

11. 14 personer bekreftet skadd

_MG_9786
    Sea King helikopter ankommet MF Værøy.
  12. Bildeserie fra ulykkesstedet i Mørkvedbukta

ØVELSE ØVELSE ØVELSE

NB: Sterke bilder

13. AKKURAT NÅ: Eksplosjon på MF Værøy i Mørkvedbukta

_MG_1683
    MS Værøy
  14. Radio

RadioMørkved is on Mixlr

15. Radio Mørkved

RadioMørkved is on Mixlr

16. Test Øvelse Nord

Test Øvelse Nord

17. Radio Mørkved - Øvelse Nord

18. Kraftig økning i selvmord blant unge: - Det største folkehelseproblemet vi har

Selvmordstallene fortsetter å øke nasjonalt, spesielt blant ungdom. Prest Odd Jarle Eidner mener det gjøres for lite politisk for å få ned selvmordstallene.

19. Kunstgressbane kan ha alvorlige konsekvenser for miljøet

I kunstgressbaner brukes det gummikuler for å gi bedre grep og reduserer risikoen for at folk skader seg. Disse gummikulene kalles gummigranulater og er laget av oppmalte bildekk som kan ha enorme konsekvenser for helsen og miljøet.

20. Etter flere år med en strykprosent opp mot 50 prosent kan universitetet endelig begynne å se framover

Nord universitet i Bodø har gjort drastiske tiltak for å holde på studentene, og med en reduksjon på 37 prosent kan de endelig se lys i tunnelen.