1. VIDEO: Innstranda IL åpen dag

  Mange møtte opp da det var åpen dag med basket i Mørkvedhallen. Her kan du se hva som foregikk i hallen den 16. september.

 2. Bildeserie: Finnkonnakken opp

  Nettopp har tatt turen til fjellet bodøværingene skryter så høyt av, og vi er enige; flere må oppleve turen til Finnkonnakken!

 3. Bodømarka for alle

  Bodø byr på mange turmuligheter. Ved universitetet er det over ti turmål i nærheten, og redaksjonen i Nettopp har besøkt Hunstadtoppen, Soløyvannet og Vanntårnet på Mørkved. Det er korte turer som passer for de aller fleste som har tursko som passer.

 4. KOMMENTAR: Vi må snakke litt om likestilling i verdens største sport

  Fotball, én sport, fire milliarder fans, og følelser i sving både på nasjonalt og lokalt plan. Det satses mye mer på herrefotballen enn på kvinnefotball, men hva er det man egentlig vil ha ut av likestillings-diskusjonen rundt dette temaet?

 5. - Mange blir veldig mye bedre av drive med hest

  Nina Mogstad har eid Stall Valle, en av Bodøs få rideskoler, i 15 år. Med 43 hester på stallen er det alltid noe å gjøre.

 6. Satser på basketball: - Drømmen om basket er der for mange

  35 unge mellom  8 og 19 år møtte opp da Innstranda IL Basket arrangerte åpen dag i Mørkvedhallen 16. september.

 7. Gøril har holdt på med pole fitness i fem år: - Gir en enorm glede

  Video: Den 23 år gamle Bodøjenta Gøril Synnøve Johansen begynte med pole fitness i 2013. I dag har det blitt en hobby hun dyrker, i tillegg til at hun jobber som pole fitness-instruktør.

 8. - Det gir en følelse av mestring og frihet

  Nettopp ble med gutta i Bodø Parkour på trening, og slo av en prat i samme slengen.

 9. Flere unge føler på treningspress

  Fokus på trening og hvordan vi bør se ut er noe som opptar mange unge i dag. Med dette følger også et treningspress. Men hvor kommer dette treningspresset fra?

 10. VIDEO: Nettopp utfordrer Glimt

  Journaliststudentene ved Nord Universitet tok turen til Aspmyra Stadion for å finne ut hvem av Glimt-spillerne som er mest treffsikker.

 11. Keiservarden som turmål

  Fjellturen med utsikt over Bodø og Lofotveggen, noe som gjør det til et av Bodø's mest besøkte friluftsattraksjon. At Keiservarden er bynær, gjør at turen kan gjennomføres av de fleste.

 12. Bodøstudentenes Idrettslag tibyr: Aktiviteter for alle

  Bodøstudentenes Idrettslag har mange aktivitetsmuligheter for studentene ved Nord universitet. Flere av aktivitetene finner sted i Mørkvedhallen. 

 13. Mange millioner  til idrett og friluftsliv

  De siste fem årene har Bodø kommune gjort investeringer på rundt 417 millioner kroner til idrett, nærmiljø og friluftsliv. En av de største investeringene denne perioden var bygging av klatrehall i Mørkvedhallen  til 70 millioner. 

 14. Med angsten i ryggsekken

  - Virkeligheten for meg har vært å våkne hver dag med vondt i magen og ha en klump som bare vokser seg større og større.

 15. Skateboarding: fra ulovlig bakgateøvelse til OL-gren

  Skatesporten i Norge står på rampen, på vei inn i en helt ny æra. Den har blitt anerkjent som idrett. Hva betyr det for dem som har elsket sporten helt fra dengang rullebrett betød tilsnakk av politiet? Kan den nye statusen føre til at skatinga "mister seg sjøl"?

 16. Nettopp tester Keiservarden

  Hvilke fjell bør man oppsøke når man kommer til Bodø? Som relativt ny i Bodø, fant jeg ut at Keiservarden var på topp både på TripAdviser og blant folk flest i byen. Men hvorfor heter den egentlig Keiservarden? 

 17. En fjelltopp i fyr og flamme

  Vakker fjellnatur, deilige høstfarger og behagelige lyder fra bekkesildring er noe av hva du kan oppleve på vei til Finnkonnakken. Den nydelige utsikten kan gi deg det perfekte instagrambildet - men pass deg for mørket.

 18. Talentutviklingen må revolusjoneres

  Er det feil og lage et eget lag for de som er best i fotball? Island er et prakteksempel på at dersom man vil oppnå noe internasjonalt med landslaget sitt, så må det gjøres grep allerede når barna er i 5-6-årsalderen.

 19. Mikael (21) har som mål å trene hver dag i et år: - Jeg ønsker å komme i bedre form

  Mikael Ytterstad (21) har som mål å trene 365 ganger i løpet av 2017. Han er nå i sluttfasen, og mener han selv har hatt godt av det

 20. Har trent boksere i 31 år - vurderer å gi seg

  Rockemusikken på anlegget spilles på fullt volum mens utøvere i alle aldre sparrer sammen. En stemme med kraftig røst overdøver musikken med tydelige instruksjoner. Stemmen tilhører boksetreneren Jan Myhre. Han har trent Bodø Bokseklubb siden den startet i 1986.